Technopat Sosyal

Lejant
Lejant
Karakter sınırı sebebiyle ikiye böldüm. Yazının kalanı aşağıda devam ediyor.
Bayram Reis
Bayram Reis
@Lejant boşverin. Kendi keyfinize ve samimi olduklarınıza bakın yeter.
XPlasma
XPlasma
Açıkçası ne diyeceğimi bilemedim.🙁 Anlamsız bir şekilde 2055'e kadar uyarı almış birinin mesajını iletmek neden uyarı sebebiki? Geçmiş olsun.
Artoria Pendragon
Artoria Pendragon
Kimse anlamsiz sekilde uyari almaz bu 1, ozellikle 30 yil gibi bir sureyse. Gercekten kafamiza gore 30 yil atacagimizi mi dusunuyorsunuz? Baskalarindan duydugunuz safsatalara her zaman inanmayin, masum gibi gozukuyor diye yaninda durdugunuz adamlarin ne yaptigini bilseniz. Bir de bunlara saygı falan duyuyorsunuz, yazık.



Onun dışında özelden yardimlasma forum kültürüne aykırı bir durum. Kurallar da bellidir, önümü kesiyorlar demeniz ne kadar doğru geldi bilemedim. Yardımınızı burada da edebilirsiniz fakat sanırım bunu istemiyorsunuz.



Verdiğiniz katkılar için teşekkürlerimi sunar, farklı yerlerde yolunuzun açık olmasını dilerim.
S
Sakuya Izayoi
Baskalarindan duydugunuz safsatalara her zaman inanmayin, masum gibi gozukuyor diye yaninda durdugunuz adamlarin ne yaptigini bilseniz.
Basın açıklaması bekliyorum halen. Bir kişi 30 yıl ceza almak için ne yapmış olabilir diye düşünüyorum açıkçası.

Bir de bunlara saygı falan duyuyorsunuz, yazık.
Saygı konusu çok geniş, neyin ne olduğunu en azından ben bilmiyorum açıkçası. Bir sıkıntısını görmemiştim bana karşı o nedenle bir şey diyemem. Belki de haklılık payınız vardır bilemiyorum, o yüzden size de hak veriyorum.
Artoria Pendragon
Artoria Pendragon
Basın açıklaması bekliyorum halen. Bir kişi 30 yıl ceza almak için ne yapmış olabilir diye düşünüyorum açıkçası.
@Sakuya Izayoi

Artoria Pendragon
Artoria Pendragon
@XPlasma Moderasyon ekibi uyarılarda kendisi inisiyatif alip süreleri arttirabilir. Illa tabloya bağli kalacagiz diye bir sey yok. Agirliga gore degisir.
S
Sakuya Izayoi
@Artoria Pendragon. Bu yeterince iyi bir açıklamaydı. Oldukça yeşerdim. İlginiz için teşekkürler. ❤️

Anlaşılan bundan 10 sene önce siteleri warez cehennemine çeviren zihniyet Ali Kıran Başkeser olarak reenkarnasyon geçirmiş.

Oldukça ilginç. Hem de üzücü.
XPlasma
XPlasma
@Artoria Pendragon normalde kurallara bakınca bazı kurallarda inisiyatif alınabileceği yazdığını görünce mesajı silmiştim ama hala görünüyor mu? Yine de geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Ayrıca attığınız konuyu okudum ve sanırım haklısınız. Yine teşekkürler. Son sorudan vazgeçtim. Biraz düşününce mantıklı geldi gibi.
Geri
Yukarı