Benim başıma anca bu kadar şanssızlık gelebilirdi.
12400F'ten yola çıktık, 7800X3D'ye, hayal sistemime ulaştım dedim. Tüm parçalar değişti fakat Stutter denilen lanet geçmedi. 7800X3D'ye geçelim çare olur dedik, işlemci bozuk geldi. Windows açılıyor, tüm sistem kilitleniyor. Birçok şeyi şansa bağlamayayım diyorum ama bu kadarı da artık fazla. 7 ekran kartı değiştirdik hepsinde Coil Whine çıktı, 1'i bozuk çıktı. Anakart değiştik İntel'den AMD'ye geçince, anakartın PBO stabil değil. Bios güncellemesi ile toparladı ama yine bozuk.
Daha ne başıma gelecek acaba? Bilgisayar ile sınanıyorum. Tüm sistemi sıfırdan dizdik resmen Stutter gitmedi, yanıyorum ki buna yanıyorum.
Yıllık 80 oyun hedefimi tamamladım, blog güncellemediğim için kaldı. Gün içerisinde güncellemesini yaparak bitireceğim. Yeni yılda hiç oyun oynama isteği kalmadı bu sorunlardan kaynaklı.
Neyse gece gece delirdim yine.

İfadeler: bilinçli pars