Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya hocam ben kendi bilgi dağarcığım içerisinde bilgi verdim ama bunun hakkında kesinlikle alanında uzman insanlar var onlar üzerinden örnek verse valla ağzımı açmayacağım da örnek verdiği adam kültürlü olmakla sınırlı sadece. Bu işin ehli değil yani, adamı eskiden takip ediyordum çok bilmiyorum değil o YouTuberı. Örnek vermek için yanlış insan.
Ya hocam inanın siz en iyisini yapmışsınız böylelerine yazı yazmak bile zaman kaybı. Bunlar kendilerini çok havalı sanıyor herhalde. Geçen de bir tanesi orhan yenenin kanalı kapatılsın falan diyordu. Ne diyeceksin ki bunlara. Hani en felsefe sensin kardeşim anladık tamam.
ben açıkçası topluma zarar lafına çok katılıyorum. Neye göre ve nasıl diyorlar bilmiyorum. O zaman Cemre Demirel de, Asrın Tok da ve Altay Cem Meriç'e de Topluma zarar veriyor deseler keşke. Asrın ve Altay Cem baya İslam dinine zararları var zaten bir çoğu insanın ateist olmasının başlıca sebebidir.