Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mevzu o değil. Mevzu aktif olup, mesajı görüp dönüş yapmaması. Konu zaten bomboş bir konu. O sorun değil de insan bir geri dönüş yapar, beğeni falan bırakır. Şimdi cevabını aldı ve gitti. Hesap da yeni. Muhtemelen bir daha foruma girmeyecek bile.
Hocam burayı kullandıkça, cevap yazdıkça, dönüş alamadıkça otomatik bağışıklık oluşabiliyor bir süre sonra. Yapacak bir şey yok maalesef. Cevap yazmayı geçtim, bir beğeniyi çok gören birisi. Üstelik konuya da bakmış, mesajınızı görmüş olduktan sonra. Böyle elemanları görünce yardım etme isteğinin biraz söndüğünü biliyorum ama alışırsınız hocam, dert etmeyin. Bu olay da forumun bir parçası diyeyim. Bu durumun önüne geçilebilecek ciddi bir yaptırım olmadığı için normaldir.
Şimdi aklıma geldi bir şey. Bir tane adam 2024 Aralık ayında açmış olduğu konuya bakmış ve mesajımı çözüm olarak işaretlemişti. Geçen ay mı bu ayın başımı ne bildirim gelmişti.
O zaman bir beğeni bile atmamış olan birisinin, fikrinden döndüren şeyi merak etmiyor değilim de soramam yani.