• Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
    Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


    Sizin yapacağınız albümün Allah belasını vermesin. Her dinlediğimde rüyalar alemine giriyorum. Denk geldiğinde geçemiyorum. Özellikle ilk müzik otomatik meditasyona sokuyor.
    Mouse kategorisinde her 10 konudan en az 1-2 tanesi "ATK A9 alınır mı?" hiç mi başkası açmıştır, ona bakayım demiyor kimse?
    wfezilla
    wfezilla
    @Mando9098 Alınır kardeşim. 😎 Aslında A9'un farkı varyantları için olabiliyor, Pro, Plus, düz modelleri için açanlar var.
    • Beğen
    İfadeler: Teru
    Mando9098
    Mando9098
    @wfezilla öylede olsa bir ton konu var hepsi için. İlk defa foruma kayıt olanları anlıyorum ama bir adamın 500-2000 üzerinde mesajı varken bunu yapması koparıyor beni.
    Teru
    Teru
    3 bin mesajlı üyede 30-40 tane yazım kuralları uyarısı gördüğümden beri pek bir şeye şaşırmıyorum. İnsanların mesaj sayısı ile forum kullanmayı/forum kurallarına uymayı başarma oranı arasında bir doğru orantı yok. Uyarı atıyorsun yapmaya devam ediyor. Böyleleri aynı konudan da 5 tane falan da açıyor ama biz aynısından açtığı için kalanlarını siliyoruz. Bir fare almaya karar vermesi için bence ayda 10 kere fare konusu açmasına gerek yok bence mesela ama...
    1770591035698.png
    1770591089934.png


    İlk maaşla birine borçlanmam lazım ama hangisi bilemiyorum. İkisinede ihtiyacım var. Sanırım kış ayı bitmeden motor almam lazım.
    • Beğen
    İfadeler: Michael_Kaiser
    Bursalı Hacı Java
    Bursalı Hacı Java
    Öncelikle telefon gibi önemsiz bir araç için borçlanmayı aklından çıkart. Yapabileceğin en gereksiz harcama olur. 20 bin tlye alabileceğin telefonlar seni her şekilde memmun eder. Motor için ama belki olabilir.
    Mando9098
    Mando9098
    Bir yandan haklısınız ancak benim durumumda öyle değil tam. Fotoğrafçılık ile ilgim oldugu için ve lisede o bölümden mezun oldugum için ister istemez telefonda kameraya çok takıntılıyım. 15 serisinin kamerada çok iyi oldugun biliyorum. iOS dışında bir işletim sistemi kullanamıyorum. Android kullandım daha önce de ancak açık kaynaklı olmasından mıdır bilmiyorum ama güvende hissettirmiyor. IOS'u kırmak Android'i kırmaktan çok çok daha zor. Telefon olarak 11 kullanıyorum 6 yıllık bir cihaz ve artık fazlaca yetersiz gelmeye basladı. Bu yüzden 15 alıp 4-5 sene de onu kullanıp yetersiz geldiğinde yükseltirim, telefonda böyleyim. Kış ayı oldugu için motosiklet piyasası biraz düşük o yüzden sanırım motor alacağım ilk önce. Kimseye IPhone'um var diye hava atma kafasında değilim öyle olanları da anlamıyorum zaten.
    Bursalı Hacı Java
    Bursalı Hacı Java
    Eğer böyle düşünüyorsanız alınabilir. Zaten seçim yapmakta özgürsünüz hocam istediğinizi alabilirsiniz.
    Şimdiden hayırlı olsun diyeyim.
    1770045193318.png


    Aga'ya da aldırdık leviathanı, hayırlı uğurlu olsun ins. Nerede wraith düsmanları.
    1769981809046.png


    Tasarımı yapacak, imalatta kullanılan malzemeyi bilecek (ne alaka), tasarımını yaptığı ürünü üretecek (hasbinallah), şoförlük yapacak (Batmobil olacaksa olur), coreldraw?


    Ben anlamıyorum aga, kölemi arıyorsunuz çalışan mı artık emin değilim. Köle sistemi geldi de bize değil alooo.
    • Beğen
    İfadeler: Teru
    Mando9098
    Mando9098
    Noktalama işaretlerini öğretmemisler ilkokulda.
    Teru
    Teru
    "İşvereni Ara" butonu böyle ilanlarda çok cazip geliyor. Arayıp yaptığı işi ve geçmişini öğrenip sonra beceriksiz yüzüne tüküremeyeceğimizden telefona tükürüp kapatmak lazım.
    Mando9098
    Mando9098
    En az 100 bin maaşla başlarım. İstanbulsa 150 bin.
    • Beğen
    İfadeler: Teru
    1769710147094.png


    Rampage adın çıktı 10'a inmiyor 9'a. Yine yapmış yapacağını f75 klonu üretmiş.
    • Beğen
    İfadeler: wfezilla
    zKEBAB
    zKEBAB
    F75 sandım dedim bu fiyat ne. :D
    Mando9098
    Mando9098
    Vallahi basta bende öyle sandım. Hatta dedim bu vatan aula mı satıyor aslkdsdjfsd.
    • Beğen
    İfadeler: zKEBAB
    wfezilla
    wfezilla
    Tamam hadi klon yapıyorsun, 5000 nedir ya?
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…

Yeni konular

Geri
Yukarı