Alperen0 tarafından önerilen çözümler

  1. Alperen0

    Çözüldü Steam'den PES 21 alındığında PES 22 çıkınca ne olacak?

    Gitmeyecek, güncelleme de gelmeyecek. 22 Steam'e gelirse mağazadan onu da alabileceksiniz.
  2. Alperen0

    Çözüldü Apacer AS340 SSD için Firmware bulamamak

    SSD den anakarta giden kablonun sarı girişe takılı olduğundan emin olun. 4 tane giriş var 2 tanesi sarı, sarı olanlardan birine takın.
  3. Alperen0

    Çözüldü Rampage K29 ışıkları yanmıyor

    USB yi takınca yanması gerek. Ses almak için USB yi takmanıza gerek yok ama ışık için gerekli.
  4. Alperen0

    Çözüldü PUBG donuyor

    Bugün yaklaşık 2 saat aralıksız oynadım hiç bir sorun çıkmadı. Kendi kendine çözüldü sanırım. Güç planını değiştirince sorun çözüldü.
  5. Alperen0

    Çözüldü Kablonet kullanırken 2 kişi birbirine sorun yaratır mı?

    Bende sorun olmuyor. Evde benim bilgisayarım dahil 2 bilgisayar 4 telefon 1 TV bağlanıyor pingim çıkmıyor.
  6. Alperen0

    Çözüldü GTA 5 Online Cheat Engine ban sebebi mi?

    Hile yaptığınız anlaşılırsa var tabii ki. Kim dedi yok diye:D
  7. Alperen0

    Çözüldü HP Laptop 15-db0xxx, HP Laptop 15-db0000 olarak mı adlandırılıyor?

    HP 15-db0xxx adını nereden öğrendiniz? Programda benimkinde cb0xx yazıyordu ama modeli o değilmiş. Tam olarak modelini görmek için bilgisayarınızın altına bakın benimkinde orda yazıyordu. Mesela benimki CB008-NT imiş.
  8. Alperen0

    Çözüldü Epic Games'ten bir oyunu kütüphaneden kaldırmadan nasıl silerim?

    Kütüphaneye girip o 3 noktaya tıklayıp kaldırırsanız istediğiniz zaman tekrar yükleyebilirsiniz.
  9. Alperen0

    Çözüldü Teknosa Kulaklık İadesi Alıyor Mu?

    Yanlış hatırlamıyorsam satın aldığınız herhangi bir ürün aynı sebepten 4 defa garantiye gidince tüketici mahkemesine başvurup para iadesi alabiliyordunuz. Sallıyor da olabilirim ama aklımda böyle kalmış bir araştırmanız iyi olur.
  10. Alperen0

    Çözüldü Kablosuz Bağlantıda Yüksek Ping Sorunu

    Ne yazık ki o kadar kablo çekecek imkanım yok. Bir konu vardı o konudaki program işi biraz da olsa çözdü. 150 olan pingim yaklaşık 85'e kadar düştü. Belkide akşamüstü olduğu için düşmüştür. Ama sonuç olarak şimdilik sıkıntı yok gibi gözüküyor.
Geri
Yukarı