Format usbsi tarafından gönderilen son içerik

  1. Format usbsi

    KMSpico virüslü bir yazılım mı?

    Merhaba. Merak ettiğim bir konu hakkında soru sormak istiyorum. KMSpico tamamen virüslü bir yazılım mı? İnternette genelde herkes korsan lisanslama programı olduğu için virüs diyor. Bu program söylendiği kadar tehlikeli mi? Kurulursa ne gibi zararlar ortaya çıkar?
  2. Format usbsi

    2 GB RAM'li sistem için Windows 7 vs 8.1

    Bahsettiğiniz sürümü kurdum ve gerçekten Windows 7'ye göre çok çok daha hızlı. Sürücü olarak da sorun çıkartmadı. Çok teşekkürler.
  3. Format usbsi

    2 GB RAM'li sistem için Windows 7 vs 8.1

    Maalesef Linux'a hiç alışkın değilim. Zaten bu bilgisayarı sadece arada YouTube'dan video bazen de Word, Excel için kullanıyorum. Peki Windows 8.1 bu bilgisayarda iyi çalışır mı sizce?
  4. Format usbsi

    2 GB RAM'li sistem için Windows 7 vs 8.1

    ASUS PC için Windows 7 32 Bit mi daha mantıklı Windows 8.1 32 Bit mi? Şu an Windows 7 32 Bit kurulu ama biraz kasıyor Office programlarında falan. Bir yerde 8.1 sürümünün daha az RAM ve işlemci harcadığını gördüm. Sizce 8.1 kurmalı mıyım? Bilgisayarda Intel atom N570 işlemci ve 2 GB RAM var.
Geri
Yukarı