HalilcanKaya tarafından gönderilen son içerik

  1. HalilcanKaya

    MSI Core Frozr L içindeki macun iyi midir?

    Teşekkür ederim hepinize. :)
  2. HalilcanKaya

    MSI Core Frozr L içindeki macun iyi midir?

    İşlemci i7 8700 çok ısıtır mı ? Bana da yeterli gelir diye düşünüyorum. Thermal grizzy kroyanut sipariş vermiştim nanokatalogtan 3-4 gün önce hala tedarik sürecinde gözükünce sinir oldum iptal ettim. Hala iptal talebi onay bekliyor. Yorumun için teşekkür ederim bu arada hocam :)
  3. HalilcanKaya

    MSI Core Frozr L içindeki macun iyi midir?

    Merhabalar sipariş verdiğim MSI Core Frozr L soğutucu geldi. İçinden çıkan macun kaliteli midir? Yeterli soğutmayı yapabilir mi?
  4. HalilcanKaya

    5.000-5.500 TL arası sistem toplama

    Teşekkür ederim hocam.Eline bilgine sağlık.
  5. HalilcanKaya

    5.000-5.500 TL arası sistem toplama

    Monitör dahil 7000 TL olabilir gerekirse monitör 144 Hz olmayabilir.Problem değil.Daha ucuz bir monitörde olabilir. Ekran kartı iyi olursa güzel olur.Tabiki o bütçeye göre.
  6. HalilcanKaya

    5.000-5.500 TL arası sistem toplama

    Hocam yorumun ve önerin için ilk önce teşekkür ederim.SSD yi çıkarıp üstüne 1.500 TL daha koyabileceğim sanırım.Zahmet olmazsa ekran kartlı bir sistem önerir misin ?
  7. HalilcanKaya

    5.000-5.500 TL arası sistem toplama

    Bütçe bu kadar olduğu için şu an zor ama ileride yükselticem.Teşekkürler bu arada.
  8. HalilcanKaya

    5.000-5.500 TL arası sistem toplama

    Elimde olan parçalar: i7 8700 Samsung Evo 970 250 GB M2 GTX 660 4 GB Dual Fan modeli Bana lazım olanlar monitör, anakart, kasa, RAM(16 GB) ve sabit disk.
Geri
Yukarı