Kronoss tarafından gönderilen son içerik

  1. Kronoss

    Samsung M2875FD Parça parça silik yazıyor

    Tamiri mümkün müdür sizce. Yoksa komple o parçayı değiştirmek mi gerekir.
  2. Kronoss

    Samsung M2875FD Parça parça silik yazıyor

    Samsung M2875FD model lazer printerım yaklaşık 2 aydır bu şekilde bir taraftan silik çıktı veriyor. Yeni toner ve drum ünitesi almama rağmen sorun çözülmedi. Sorunu bileniniz varsa ne yapmam gerekiyor yol gösterir misiniz.
  3. Kronoss

    iAtkos M- Mavericks 10.9 çıktı mı ?

    7-8 gün önce yayınlandı. Bu sefer bağış istiyorlardı iatkos yazılımını indirebilmek için. Ben gereken bağışı yaptım çıktığı ilk gün, mail falan attım sistem bilgilerimi içeren. Fakat halen ses seda yok :)
  4. Kronoss

    Windows üzerinden Mac OS X bölümüne Kext Yükleme

    Aynen şimdi benim de aklıma geldi öyle denedim fakat Transmac ile Mac'in yüklü olduğu bölümü açtığımda ve bir klasör atmaya çalıştığımda engel işareti çıkıyor ve atamıyorum. Sanırım hallettim. Dediğiniz gibi imaj içinden yükleyince sıkıntı ortadan kalktı. Teşekkür ederim.
  5. Kronoss

    Windows üzerinden Mac OS X bölümüne Kext Yükleme

    Yanlış kext dosyasını yükledikten sonra kernel panic aldım ve extensions klasöründen yüklediklerimi sildim. Fakat yanlış kext dosyalarını da beraberinde silmişim ve şimdi güvenli modda bile açılmıyor bilgisayarım. Bootloader ekranından veya başka bir türlü kext dosyalarını yüklemem mümkün mü?
Geri
Yukarı