Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Haklısın, daha önce hiç kullanmadığımı belirttim, arkadaşlar mekanik klavyenin tepki süresi hızlı demişler, bloody'nin klavyelerini okuyorum, 0,2 milisaniye den bahsediyolar, ama mekanik olmayanları, zaten bi klavye en fazla ne kadar hızlı olabilir.
Mekanik klavye daha önce kullanmadım ama çok ses yapıyormuş, o yüzden hiç tercih etmedim, konuyla alakasız olacak ama Bloody B-314 İngilizce klavye arıyorum ve bir türlü bulamadım satışı yok. Link bulan atabilir mi bana ?
Bu klavyeyi çok aradım bir türlü bulamadım, TR-klavye olmasını istemiyorum, onlarda arka geriden aydınlatma olmuyor, o kadar aradım bulamadım. Bulan olursa yazabilir.