Yegenn tarafından gönderilen son içerik

  1. Y

    3000-4500 TL arası ofis laptop önerisi

    İyi forumlar Ofis kullanımı için dizüstü bilgisayar arıyorum. Bütçem 3000-4500 TL arasında. 8 GB RAM 256 GB SSD Ryzen 3 ya da 5 AMD Radeon ekran kartlı PC arıyorum. Bu bilgileri yakınımdan aldım. Kriterlere uygun dizüstü bilgisayar önerilerinizi bekliyorum.
  2. Y

    Optik LK nedir?

    Mouselerdeki optik LK nedir? Özellikle Bloody mouselerde aynı mousenin normal hali ve LK hali var. Arasındaki büyük bir fark var mıdır ve 1ms ile 0.2 ms arasında çok fark var mıdır?
  3. Y

    Bloody T6 renk degisimi

    Bloody T6 aldım. Mausenin 3, scroll un 4 rengi var. YouTube'deki videolarda bir sürü renk seçeneği vardı bir bilginiz varsa söyleyebilir misiniz? İnternete genelde Bloody T6 yazınca T60 modeli çıkıyor ve o modelde tüm renkler var T60 çıkıyor olabilir mi?
  4. Y

    Bloody T6 alınır mı?

    Arkadaşlar mouse almayı düşünüyorum. Bloody T6 mı almalıyım yoksa Rampage SMX R27 mı almalıyım? Bloody'i istiyor gibiyim ama sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Hangisi daha iyi ve sağlam?
Geri
Yukarı