Anasayfa Oyun Microsoft’tan Xbox One Gamepad Reklamları

Microsoft’tan Xbox One Gamepad Reklamları

xbox one controller

Microsoft, Xbox One gamepad’ini yakından tanıtmak için yeni reklam filmleri yayınladı

Xbox One’ın çıkışına aylar kala, Microsoft reklam kampanyalarını sürdürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda yeni gampad’i 59,99$ üzerinden ön siparişe sunan Microsoft, cihazı ve aparatlarını yakından tanıtmak için üç adet reklam filmi hazırladı.

İlk yayınladığı videoda kablosuz gamepad’i tanıtan Microsoft, yoğun olarak cihazın tasarımsal özelliklerini gözler önüne seriyor. Sadece gamepad’i satın alacak kişiler için ayrıca kutu tasarımı da görüntülendi.

Yayınlanan ikinci video, 24,99$ olarak ön siparişe sunulan Play & Charge kiti. Xbox 360’ın aksine, pili çıkarılabilir olan yeni gamepad’i şarj etmeyi kolaylaştıran bu aparat, 4 saatten kısa bir sürede gamepad’i şarj ediyor. LED göstergesi sayesinde tamamen şarj olup olmadığı kontrol edilebilen bu aparatın kablosu da 9 ayak uzunluğunda.

Son reklam filmi ise Xbox One’ın resmi kulaklık setini tanıtıyor. Uzun oynanış saatlerine uygun olarak tasarlanan kulaklık seti, gamepad’in alt kısmına bağlanıyor. Bu sayede ses ayarları da kullanıcının rahatça erişebileceği bir yerde oluyor.