Anasayfa Makale Hayat Nokia Lumia 1020 Kamera Tutucu

Nokia Lumia 1020 Kamera Tutucu

Nokia Lumia 1020’nin Camera Grip yani Kamera Tutucu’su ile fotoğraf çekmek bütün güne yayılan bir keyif. Uzun çekimlerde cep telefonunuzla tripod kullanma imkanı sunan bu aksesuar ergonomik olarak büyük rahatlık sağlıyor…

Nokia Lumia 1020 Kamera Tutucu, 1020 mAH ek batarya ile telefonu saatler boyunca şarja takmadan kullanmaya imkan tanırken aynı zamanda fotoğraf çekimlerinde de büyük kolaylık sağlıyor.

Nokia’nın bir cep telefonu için sunduğu en yararlı ek ürünlerden birisi Kamera Tutucu. Ele kolay oturan kamera tutucunun üzerindeki tuş, iki adımlı basılarak odaklıyor ve çekiyor. Cep telefonunu tam profesyonel kullanmak isteyenler, tripoada monte ederek sıfır titreşim ile çekim yapabiliyor. Lumia 1020’nin içerisindeki OIS 2.0 zaten normalin 5 katı titreşimi mekanik olarak ortadan kaldırıyor ancak en ufak titreşime tahammülünüz yoksa kesinlikle Kamera Tutucu’yu kullanmalısınız.

İstanbul’un en renkli noktalarından birinde, Enli Yokuşu‘nda yaptığımız çekimlerde üç ayak kullanarak sevdiğimiz fotoğraf ve videolar elde ettik. Rengarenk merdivenler, kediler ve insanların buluşma noktası olmuş durumda. Her yün yüzlerce insanın gelip fotoğraf çektiği bu noktada merdivenlerin sunduğu alan derinliği muhteşem kareler çekebileceğiniz bir ortam sunuyor. Sokak sanatının en güzel örneklerinden olan bu boyanmış merdivenlerde çok keyifli bir çekim yaşadık. Sizlere de kamera tutucunun temel kullanımını bu videoda gösterdik.

Nokia Lumia 1020 ile ilgili inceleme, video ve makalelerimiz:

Nokia Lumia 1020 İncelemesi

Nokia Lumia 1020 ile Navigasyon

Nokia Lumia 1020 Kamera Tutucu

Nokia Lumia 1020 ile Profesyonel Fotoğraf ve Videolar

Nokia Lumia 1020 LiveSight

Nokia Lumia 1020 ile Karanlıkta Fotoğraf Çekimi

520′den 1020′ye Bütün Lumia İncelemeleri