Anasayfa Haber Titanfall’ın İlk Ek Paketi Yakında Piyasada!

Titanfall’ın İlk Ek Paketi Yakında Piyasada!

Titanfall-Expedition-gorsel-1

Yılın en çok ses getiren yapımlarından biri olan Titanfall’ın ilk ek paketinin detayları belli oldu.

Titanfall’ın geliştiricisi Respawn Entertainment, oyun çıkarken bazı açıklamalarda bulunmuştu. Oyunun multiplayer olmasından kaynaklı, gelişme sürecinin ek paketler (DLC) vasıtasıyla yapılacağı belirtilmişti. Bu konu hakkındaki ilk resmi bilgiler de gün yüzüne çıkmaya başladı.

Titanfall’ın ek paketi diğer oyunlardan biraz farklı olacak. Battlefield 4 ya da Call of Duty serisinde olduğu gibi oyuncuların yeni içeriklere ulaşması için ek paketleri satın alması gerekiyor. Ancak firmanın açıklamasına göre bu Titanfall için geçerli olmayacak. Elbette ek paketi satın alanların, diğer oyunculara göre farklı ayrıcalıklara erişeceği doğru. Ancak yeni ek paketle gelen özellikler tüm oyuncular için geçerli olacak.

Oyuna ait ilk ek paketin Mayıs ayı içerisinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Expedition adı verilen ek paket içerisinde 3 yeni harita olacak. Swapland ismi verilen harita uzaylı kalıntılarının arasındaki bir ormanlık arazide geçecek. İkinci harita ise Runoff olarak adlandırıldı ve sulak bir bölge olacağı açıklandı. Üçüncü ve son harita ise War Games isimli antrenman simülatörü olacak.

Oyuncular Expedition ek paketi için 9.99 Dolar ödeyecek. Season Pass için 24.99 Dolar ödemeleri gerekiyor. Respawn’ın açıklamasına göre bu ek paketi satın almayan oyuncular için de ücretsiz içerik sağlanacak.