Anasayfa Haber Samsung 7-inçlik Yeni Bir Tablet-Telefon Yapacak

Samsung 7-inçlik Yeni Bir Tablet-Telefon Yapacak

samsung-sm-t2558

Samsung’un 7-inç sınıfına giren yeni bir tablet-telefon modeli üzerinde çalıştığı açıklandı.

Samsung üzerinde çalıştığı yeni bir tablet-telefon hakkında açıklama yaptı. Güney Kore’li teknoloji devi 3 yıl önce Galaxy Note ile tablet-telefon pazarına giriş yapmıştı. O zamandan beri de bu pazarın lideri konumunda. Galaxy Note’un yanı sıra ekonomik Galaxy Mega modeller ile de piyasanın nabzını kontrol etmişti.

Yeni cihazın kod numarasının SM-T2558 olduğu belirtildi. Cihazın bir tablet olması bekleniyor. Ancak bir tablete de pek benzemiyor. Firma tablet-telefon kavramına yeni bir bakış açısı getirebilir.

Açıklamalara göre cihaz içerisinde dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 400 SoC yonga kullanılacak. Bu yonganın dahili 1.5 GB RAM gücü var. 7-inçlik ekranın 720p çözünürlük vereceği de açıklamalar arasında yer alıyor. 1080p’nin bu ekran için uygun olmayacağı düşünülmüş.

Samsung’un bu cihazı özellikle Asya pazarı için düşündüğü öne sürülüyor. Çünkü bu pazarda ne hikmetse, devasa boyutlardaki mobil cihazlara inanılmaz bir ilgi var. Piyasadaki büyük ekranlı cihazlara olan rağbet devam ettikçe, Samsung buradan daha fazla pay almaya devam edecek gibi gözüküyor.