Anasayfa Oyun Tom Clancy’s The Division Hayal Kırıklığı mı Olacak?

Tom Clancy’s The Division Hayal Kırıklığı mı Olacak?

the-division

Ubisoft’un merak edilen yeni nesil oyunu The Division’un grafikleri, beklediğimiz gibi olmayabilir.

Tom Clancy’s The Division’ın teknik ekibinde bulunan ve ismi açıklanmayan bir çalışan, oyunun son halinden memnun kalmadıklarını ortaya çıkardı. Bugüne kadar oyun hakkında ortaya çıkarılan fragmanlar ve kısa videolarda gözüken efektlerin, yansıtılamayacağı belirtiliyor.

Ubisoft, Watch Dogs ile oyun pazarına oldukça iddialı bir giriş yapmıştı. Ancak doku sorunu ve görsel efekt yetersizliğinden ötürü Watch Dogs, grafiksel açıdan oyuncuları memnun etmemişti. Aynı sorunun The Division’da da olacağı ön görülmekte.

Snowdrop isimi grafik motoru ile inşa edilen The Division’ın asıl performansını PC platformunda vereceği söyleniyor. Konsol konusunda ise geliştirici firmanın kararsız kaldığı iddia edildi. Açıklamalara göre oyunun son halinin, konsollarda iyi çalışabilmesi için yüksek RAM kapasitesine sahip olması gerektiği söyleniyor. Son halinin iyi olduğu; ancak daha da iyisini ortaya çıkarabilecekleri belirtilmekte.

Oyunun çıkış tarihi yaklaştıkça, grafik arayüzündeki son durumlarda kesinleşmiş olacak. Henüz Ubisoft bu konu hakkında bir açıklama yapmadı. Tom Clancy’s The Division 2015 yılı içerisinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.