Telefondan youtube uygulamasındaki çözünürlük ayarı sorunu

Bir kaç haftadır dikkatimi çekiyordu youtube'da video izlediğimde video kalitesi ayarlamaya girdiğimde 480p ve 1080p seçeneklerinin olmadığını görüyordum ama videoyu yükleyenle alakalıdır diyordum ve çok umursamıyordum.
Bugün dedim bugünkü kafa ayarını 1080p izleyim. Sonuçta ölümlü dünya şarj gitmesin diye hep parlaklığı kıs, çözünürlüğü düşür nereye kadar! Parlaklığı açtım videoyuda açtım tam 1080p yapacağım olmuyor. Video mu 1080p değil diye düşünmeme fırsat kalmadan ne 1080p si adamlar 4K video yüklüyor dedim kendi kendime. Bunun üzerine araştırmaya başladım nette genelde herkes bu sorunu yazanlara defalarca insanlar aptalmış gibi muamele yaparak ''video 1080p yüklenmemiştir'' cevabını vermişlerdi. Bende dedim youtube uygulamasını bi kaldırım sonra tekrar yüklerim. Bunun üzerine güncellemeleri kaldırdım sonra tekrardan güncellemeyi yükledim ve sorunun çözülmesi ve yaldır yaldır video izlemenin zevkini yaşamış oldum.
  • Beğen
İfadeler: 2 kişi

Yorumlar

Aynen hocam bu sorundan sıkıntısı olan bir çok kişi olduğundan çözümü paylaşmak istedim. Çünkü çoğu yerde bu sorundan bahsediliyor ama çözümü pek söyleyen olmuyor. Yardımcı olduysam sevindim.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
Dincer
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
587
Yorumlar
2
Son güncelleme

Genel kategorisindeki diğer girdiler

Dincer adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı