LG G3 - G4

MustafaAlp

Hectopat
Katılım
6 Şubat 2015
Mesajlar
27
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
G3 almayı düşünüyorum ancak bütçem biraz yetersiz. G4'ün fiyatı belli olduktan sonra G3'te tahmini ne kadar indirim olur veya olur mu?. Biraz daha beklemeli miyim?
 
Eski bir G3 kullanıcısı olarak G3 almanızı önermem.Telefonun şarjı gerçekten yetersiz ve telefon ısınıyor. Isınmakla kalsa iyi, performansını telefon önlem almak için düşürüyor.
 
benim yiğenim g4 ün ekranına buhar kaçırdı ekranı gitti açılmadı 850 tl masraf istediler bcnce Lg yerine Samsung ya da Iphone düşünebilirsiniz parçaları zor bulunuyor ve çok pahalı ama Samsung un herhangi bir parçasını neredeyse her ilde rahatlıkla bulabilmeniz mümkn
 
İlla ikisi arasından seçim yapacaksanız ben G4 öneririm, ancak iki telefonunu da almanızı önermem. G4 alacağınıza S6 alırsanız çok daha iyi olur. S6 daha üstün bir telefon. Ayrıca G4 donanım olarak çok güçlü bir telefon değil, kamera olarak biraz daha ön plana çıkıyor. Ayrıca G4 ile NOTE 4 arasında da ciddi farklar yok.
 
LG G3 kullanıcısıyım aşırı derecede ısınıyor telefondan genel anlamda memnunum ama imkanım olsa iphone 6 ile değişirim apple ın farklı bir olayı var. Ben iphone 4 kullanıyordum G3 ten önce, memnundum ama kasma sorunları vardı gerek hafıza gerekse ios güncellemelerinden kaynaklı. Vesselam LG G3 kullanıcısı olarak bana göre eksilerini sayıym sana:

- Aşırı ısınma
- Batarya ömürü düşük

Ben aktif olarak kullanıyorum telefonu sürekli clash of clans oynuyorum o yüzden günde 2 defa şarj ettiğim bile oluyor. Sürekli şarjda tutabileceğini düşünüyorsan alabilirsin ama tavsiyem iphone' lardan yana yinede sen bilirsin.

Sorunun cevabıda fiyatının düşeceğini sanmıyorum 1350 tl ye alabilirsin düşsede 50 liradan fazla düşeceğini sanmıyorum.
 
@Furkan Yenen haklı. Ben şahsen Samsung Galaxy Note 4 alırım ki almayı kafama koydum diyebilirim. S6'ya göre çok daha kullanışlı ve Samsung'un daha çok önem verdiği seri. Zaten aralarında çokta bir fark yok. Ha illa ki LG alacağım diyorsanız G2 alabilirsiniz. G2 sorunsuz ve ısınma kasma vb. hiç bir sorun yok. Üstelik paranızda arta kalır.
 
NOTE 4 ile S6 arasında fark var. S6 çok daha üstün bir telefon. G4 ve NOTE 4 arasında ciddi farklar yok, NOTE 4 almak daha mantıklı G4 göre.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı