1250 TL'ye beyaz mouse önerisi

Bütçe
1250
GPX gibi farelerde gayet iyi skatezler. Aynı şey sonuçta ve sadece şekil farklı.

Gönderdikleri şey Ultra dandik pvc bir şey. Böyle bir şey olduğunu bilsem almazdım bile. Kendi üzerindeki çift taraflı bant daha skateze bile yapışmıyor. Tamir için söktüğüm Razer'ın teflon skatezlerine benzemiyor. Uzaktan yakından ilgisi yok.
 
Bu var işte bende. Üst katta yedek olarak duruyor siyah modeli. Ama çok pahalı ve bu paraya Omron 20M ve 3360 çok saçma. 500 TL falan olsa alınırdı.

Switch değişmek çok basit bir şeymiş. Tabii herkes elektronik konulara girmek zorunda ya da yatkın olmak zorunda değil. G903'ün Omron Switch'leri 3 yıl götürmüştü. Bende genel olarak kötü bir izlenim bırakmış olsa da 3 yıl iyi bir süre.
 
Oyle yazmissiniz ki sanki Performax Xotran seviyesinde gibi sandim. Darmoshark farelerden bir tik kotu gibi sadece. Ben de almayi dusunuyorum da o yuzden soruyorum.
Yok o kadar da değil ya ahaha.

Switch değişmek çok basit bir şeymiş. Tabii herkes elektronik konulara girmek zorunda ya da yatkın olmak zorunda değil. G903'ün Omron Switch'leri 3 yıl götürmüştü. Bende genel olarak kötü bir izlenmiş bırakmış olsa da 3 yıl iyi bir süre.
Omron Japanese iyi fakat tıklama ömrü kısaydı sanırım.
 
Rampage fury z bakabilirsiniz
 
Rampage fury z bakabilirsiniz
Rampage ürünlerine bakmıyorum ama yine de öneriniz için teşekkürler.
 
Yani ranpage olması sizi korkutmasın sağlam bi markanın marka basılmış ürünüdür bi inceleme makalesine bakın derim
 

Geri
Yukarı