Bisiklet sürmek tehlikeli mi?

Otomaber

Hectopat
Katılım
19 Mart 2021
Mesajlar
1.140
Makaleler
12
Çözümler
3
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: İ5-1240P - RAM: 16 GB - Ekran Kartı: İrıs Xe Graphics - Depolama: 512 GB SSD
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Serbest Çalışan
Sizce bisiklet sürmek tehlikeli mi? Bu konu hakkında düşünceleriniz nelerdir?
 
Sen düzgün sürdüğün sürece tehlikesi yok.
 
Sahilde sakince sürüyordum. Çok hızlıydım hava karanlıktı. Taşa çarptım. Sağda arabalar vardı yol vardı. Tankslapper yeidm gibi oldu sonra arabaya giriyordum bir tane Porsche'ye. Direkt ön firene bastım takla attım arabaya çarptım. Sonra kaçtım. Kısacası dikkatli ve ayık olmalısın.
 
Kurallara uymak ile falan alakası yok. Eğer hele büyükşehirdeysen ve trafiğe açık bir yerde sürüyorsan, hele hele ilçeler arası, şehirler arası yollarda sürüyorsan bir nevi uzun süreli intihar yöntemidir çünkü kafası bozuk bir minibüs şoförü, kendini bir şey zanneden ergenin teki ya da rastgele bir keko sizi büyük bir zevkle ve zorlanmadan sıkıştırabilir hatta tamponu dokundurup devrilmenize bile sebebiyet olabilir. Uygun bir ortamınız var ise kesinlikle tavsiye ederim örneğin ben okula gidip gelirken kullanıyorum mis gibi.
 
Son düzenleme:
Sizce bisiklet sürmek tehlikeli mi? Bu konu hakkında düşünceleriniz nelerdir?
Nerede sürdüğünüze bağlı :D gidip trafikte sürerseniz tehlikeli tabi ki. Ayrıca korkuyorsanız kask, dizlik ve dirseklik takın olası bir kazada az hasar alırsınız.
 
Nerede ve nasil surdugune bagli. Freeride takiliyorsan tehlikesiz olma ihtimali yok. Normal arkadaslarla kaldirimda, bisiklet yolunda suruyorum diyorsaniz tehlikeli degil.
 

Geri
Yukarı