Gece Aniden Uyanıp Cisim Gormek

Geçen gün benzer olay geldi başıma. Mutfağa diklemesine halı koymuşlar ben de görmedim kapıyı açıp içeri girdim gece 4 ama herkes uyuyor. Halı kapıya çarpıp yere düştü kapıda asılı olan sarı mutfak önlüğü havada uçuştu aklım çıkıyordu az kalsın. Yani anlatılamaz 3-4 saniye cin sandım içim buruldu.
 
Abi yemin ederim daha demin aynısının bir değişiği oldu rüyamda instagrama girmişim aynı gece saatinde şu hani cinlerin aynaya bakınca kendilerini gösterme olayı varya onun yazısını azeri dilinde yazmış biri sonra rüyadayken ben tırstım bir ses dediki onlardan korkmazsan onların güveni sana daha çok artacak diye bende bir anda rüyadan çıkıverdim ve aniden uyandım sonra fazla değil gözümü yarım açtım 2 saniye sonra bizim koridordan patır parır ayak sesleri geldi ve som sürat birşey üstüme çullandı resmen o an jumpscare yedim bir an kilitlendim ani bir soğukluk bastı sonra zor bela kurtuldum derken pat diye yeniden canlanıverdi bu sefer cidden kafayı yiyeceğim!?!
 
Sana samimi bir yorum yapayım çok sayıda korkunç film izlerdim daha doğrusu her türlü filmi izliyorum bazen tek kalamazdım sürekli aklımdan her an sanki bişey olacakmış gibi oluyordu, zamanla mesela karanlıkta kalmaya alıştım, şöyle düşünüyorum "ulan ne korkuyorsun ki en fazla ne olabilir" bide bir şey görünce umursamıyorum daha dikkat edince zaten mantıklı açıklamasını buluyorum.

Geçenlerde evde tek yatarken yatakta telefonla uğraşırken aniden önümde bir ışık belirdi gitti aniden heyecanlandım ( çok soğukkanlı biriyim) sonra farkettim ki arabalar geçince farları bir şekilde yansıma yapıyor hemen kayboluyor, sana tavsiyem umursama her şeyi rahat ol, in cin gelip senle benle uğraşmaz her şeyin mantıklı bir açıklaması vardır.
 
7-8 sene önce uzay gemisi olduğuna emin olduğum evin üzerinde duran hava aracını gördüğüme adım kadar eminim. Kime söylediysem inandıramadım. Hayal görmüşsün falan diyorlar ama sanmıyorum akşamın 8' i falandı ve zihnim gayet açıktı. Gördüğümde önce durdum baktım 1-2 dakika kadar sonra ablama göstermek için içeri koştum çağırdım geldiğimizde yoktu. Hatta merak edip kışın o soğuğunda dama çıkmıştık ama gitmişti. Halen gözümün önünden gitmez o görüntü. Bana tuhaf gelen o kadar büyük bir gemi nasıl sessizce duruyordu üzerimizde ve kimse nasıl görmez?


Aynı durumu yaşamışız. Hala daha aklıma geldikçe uzun uzun düşünürüm, zihnim ve bilincimin gayet yerinde ve açıkken bu gördüğüm hayal olamayacak kadar gerçekti.
 
Merhabalar, son zamanlarda arada bir başıma gelen olaydan bahsetmek istiyorum gece uyurken aniden uyanıyorum gece yarısı vakti ve uyandığımda ilk başta arada bir böyle cisimler görüyorum bazen köpeğe benzer bir şey bazen annem ya da kardeşim bana bakıyor vs. sonra iyice baktığımda kayboluyor.
Halüsinasyon olduğunu düşünüyorum, tam ayilamadigimdan dolayı anneme anlattım Felak vs. oku dedi bir de 2 hafta önce sanki gerçekmiş gibi perdede yılan mi dersin örümcekli dersin bir şey gördum sanki gerçekmiş gibi ağladım o anlık korkudan, korku filmi izlemiştim somestirin başında, hala aklımda ondan olabilir mi?
Eğer o tür şeylerden korkuyorsan cin vs. Daha çok korkudan güç alır onlar. Ve korkarsan kendini kandırırsın. Ve daha çok korkarsın, korkularını besleme. Onları yen. Bi ses duydun , evde teksin Korkmayacaksın. Ses mi duydun. Al eline sopa tarzı bişey sese doğru git. En fazla ne olabilir? Hırsız mı? Kafasına vurur bayıltırsın. Ben böyle yapıyorum işe yarıyor :D Korkularını böyle yenersin. Üstüne üstüne gidersen birşey olmadığını görürsün. Dua da edebilirsin. Banada seninkilerden daha garip paranormal sayılacak olaylar geldi başıma. Eğer korkmazsan ve Allaha sığınırsan geçecektir.

Şunuda önerebilirim sana uyku sıkıntısı çekiyorsan. ASMR dinle gözlerin kapalı gece yatmadan önce. Yatakda yatarken dinle. Uyku telkini , olumlama fln dinle. Cidden işe yarıyor. Şu kanalı önerebilirim Moonlight Whispering Asmr.

Eğer yine devam ederse bir uzmana danışabilirsin.
 
Tamamen Psikolojik bir olay ayrıca eğer Cin gibi varlıklar ile ilgili Filmler izliyorsanız gayet normal çünkü beynimiz bizim göremediğimiz Canlıları görür ve beyine sinyal verir haliyle gözünüze gelebilir uyandığınız zaman gözlerinizi kapatıp açın ve hemen yataktan kalkmayın.
Oh no, Felak, muska falan mı? ✅ Cheat activated.

Korku beynin en hatalı halidir bana göre. Yok öyle bir şey unut onu. Örümcek falan görürsen de üstüne git eline almaya çalış. Sonra kahkaha at, "Ne garip işler yav." de yat.
Bence Arapça'da dua etmek diye diyorlar dış varlıkları çağırıyorlar.
 

Geri
Yukarı