ATI Radeon HD 4830 görüntü vermiyor

efedesu

Megapat
Katılım
22 Ocak 2017
Mesajlar
6.615
Çözümler
56
Yer
地獄
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Ryzen 3 1200'üm kargodan geldi, sistemi kurdum ve açtım. Ekran kartının 6 pin bağlantısını yapmayı unutmuşum, dalgınlıkla PC açıkken kabloyu taktım ve bilgisayar kapandı. Bir kaç kez açmaya çalıştım olmadı. PSU'yu kapatıp açtım, çalıştı fakat 6 pin bağlantısı bilgisayara bağlıyken aşırı hızlı dönüyor fanları ve duraksayıp tekrar full hıza çıkıyor. PSU'nun yetmemesinden dolayı olabilir mi bu durum?

Ryzen 3 1200
MSI A320M-A Pro
Corsair Vengance 8GB
DARK DKPS400S1 400W PSU
 
Kartı başka bilgisayarda dener misiniz.
Güç kaynağı yetmese bile, kartın harici güç girişi takılıyken ( 6 ya da 8 veya daha fazla pinli giriş ) masaüstüne kadar getirmesi lazım sistemi.
 
Ekran kartını bir şeyler yaparak görüntü alabildim ama ne yaptım çözemedim. Şimdilik tek bir sorunum var, ekran kartı açılışta 5 saniye gibi bir süre full hızda çalışıyor ve normale dönüyor. Ayrıca internete bağlanamıyorum. Driverları yükledim ama hala bağlanmadım.

Guncelleme: Artik interneti kullanabiliyorum. Ayrica ekran karti sorunu devam ediyor ve ekstra olarak Windows islemciyi 2 cekirdek olarak gormeye basladi.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı