FX 4100 Overclock Rehberi

Voltajı daha ne kadar düşüreceksiniz, oldu olacak hiç voltaj vermeseydiniz :)
Testi yeniden başlatma sebebi farklı olabilir.
Bir fotoğraf ile belgeler misiniz ?

Ayrıca 1,28 değil, en azından 1,38 - 1,40 CPU voltajı vermeniz uygundur.
O soğutucu ile bu kadar yüksek değerlere kesinlikle çıkmaması gerekirdi.
Montajda falan bir sıkıntı mı oldu ?

Prime95, CPUZ-Z, ısının gözüktüğü bir program ve çekirdek çalışma oranlarını - voltaj değerlerini gösteren programların aynı ekranda olduğu bir fotoğrafı atarsan ancak öyle yardımcı olabilirim.
 
Voltaj konusun da ilk başta makalede belirttiğin 1.450 cpu voltajı uyguladım. O zaman testi bitirmeden test 3 den sonra kapatıyordu. Sonradan FX8320 voltaj değerlerini araştırdım ve kullanılan voltajlara göre bende deneme yanılma ile deneyip durdum. Montaj konusunda hiç sorun yaşamadım ama en geç yarına soğutucu ile birlikte testi tekrarlayıp, test görüntülerini buraya koyacağım teşekkürler.
 
Buna benzer bir görüntü paylaşmanız yeterli :

5m4cpb9.jpg
 
Tamamdır ekran görüntüsü almadım 1 saatlik test süresine gelmediği için. Bugün belirttiğim aynı voltaj değerlerinde tekrar uygulayıp ekran görüntüsü ile birlikte koyacağım.

Merhaba görüntüler aşağıda. Yalnız 1.280 voltaj uyguladığım da bu sefer hata aldım o yüzden 1.290 voltaj verdim. Test 18 dakika sürdü ilk testi bitirdiğim de gerçek ısı değerleri 75 di kapattıktan 1 dakika sonra ekran görüntüsü aldım ve koydum. İkinci teste başlamıştı aynı sabah olduğu gibi oldu. Direk 80 dereceye geliyordu bende ikinci testte devam etmeden ekran görüntüsünü ve soğutucunun montajlı halini koyuyorum. Boşta ise yani Chrome, Firefox ve ekran görüntüsünde açık olan programlar ile 43 derecede. Umarım stabil hale getirebiliriz teşekkürler. :)

CAM00467.jpg CAM00471.jpg Untitled-1.png CAM00465.jpg CAM00472.jpg
 

Yeni konular

Geri
Yukarı