70 TL'ye Gaming Mouse Önerisi

Hala satın almadıysanız A4 Tech Bloody V7 Multi-Core Gun3 Gaming Mouse - Vatan Bilgisayar bu mouseu düşünebilirsiniz. Bütçenize de tam uyuyor. Ben kullanıyorum gayet sağlam 10-15 defa 1 metreden düşürmüşümdür yaklaşık 9-10 aydır bir şey olmadı. Onun dışında ele güzel oturuyor, atama tuşları var ve gayette şık. Aynı serinin farklı modellerine de bakabilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yarın sipariş edicektim de farkı nedir Logitech'le neden bunu önerdiniz? Sizce neden onu almalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kendim kullandığım için, memnun olduğum için sağlam ve rahat olduğu için. Mouse gibi ekipmanları deneyerek almanızı öneririm ama denemeden alcak iseniz Blody V7'ye bir göz atmanızı tavsiye ederim. G300'ü de denedim onuda alabilirsiniz ama bana bu daha rahat gelmişti doğrusu. Biraz daha şık bana göre. Ben önerdim ve tavsiye ettim. Bütçenize de tam uyuyor. Tabiki gene de tercih sizin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence G300'ün tek artı yönü hem sol hem sağ el ile kullanılması. Ben olsam A4Tech'in Bloody serisine bakardım. Nedeni ise kırmızı ve siyahı çok güzel kullanmışlar tasarım olarak çok daha güzel geliyor bana. Her bütçeye uygun Bloody serisi var. V7 gerçekten çok şık ve farenin tepki süresi gerçekten muazzam.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Katılıyorum, Blody V7 'yi sağ el ile kullanabiliyorsun ama G300'ü 2 elle de kullanıyorsun. Buna göre benim kafamda hep basit bir tespit kalmıştır. 2 el için de yapılmış olan mouse mu daha rahat olur yoksa tek el için yapılmış olan mı ? 5 parmağın 5'i bir değil. :) Kısaca Blody V7 sadece sağ el için yapılmış gibi o yüzden daha rahat. Ayıca tekrardan söylemeliyim ki baya sağlam :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Katılıyorum, blody v7 'yi sağ el ile kullanabiliyorsun.Ama g300'ü 2 elle de kullanıyorsun buna göre benim kafamda hep basit bir tespit kalmıştır.2 el için de yapılmış olan mouse'mu daha rahat olur yoksa tek el için yapılmış olan mı? 5 parmağın 5'i bir değil :) Kısaca blody v7 sadece sağ el için yapılmış gibi o yüzden daha rahat.Ayıca tekrardan söylemeliyim ki baya sağlam :)

GAMİNG adlı ürünler her zaman sağlamdır çünkü oyuncunun oyun esnasında ne yapacağı bilinmez :D
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı