Dost kazığı yedim

Tebrikler yeni bir seviyeye geçiş yaptınız bu seviyeden sonra tek bir aptal kişi yüzünden mutluluğunuz elinizden alınmış bir şekilde dolaşacaksınız. Bunun tek bir çözümü vardır o da sosyalleşmeye ve adam akıllı bir dost bulmak olacaktır.
 
Her gün arayıp sorduğum, oyun oynamak istediğim arkadaşım. Ben bir daha senle girmeyeceğim dediğim için bana khonktarın s**** g** isimli şarkısını atıp 0:54. saniyesini açmamı istedi. "s***** g** lazım değilsin" diyor sözlerde.
1611858955585.png

Nedense aklıma bu geldi.
 
15 Yaşımdayım.
Sen daha dost kazığı yememişsin ilerleyen yıllara gel o zaman görürsün. Ayrıca bir şeye bağlı kalma her ne konuda olursa olsun yoksa çok üzülürsün. Birde bu kafa yapısı olan kişiler ile arkadaşlık yapmanı tavsiye etmem gereksiz moral bozar ve sinirlendirir.
 
Kalbinizi kırmak istemem; fakat bana göre biraz abartmışsınız. Çok da takmayın bence. Hislerinizi anlıyorum fakat aşırı önemli bir mesele değil bu.

3 yıldır tek arkadaşım, konuştuğum kişinin böyle yapması biraz koyuyor ama haklısınız sanırım.

Sen daha dost kazığı yememişsin ilerleyen yıllara gel o zaman görürsün. Ayrıca bir şeye bağlı kalma her ne konuda olursa olsun yoksa çok üzülürsün. Bir de bu kafa yapısı olan kişiler ile arkadaşlık yapmanı tavsiye etmem gereksiz moral bozar.

Haklısınız hocam.
 
Bana da ilk okul arkadaşım güzel bir kazık attıydı sayesinde 0 alıp oturacaktım aşa ama gelip geçici bu kadar takılmamak gerek yola devam etmek gerekir.

O da salaklığı ile yaptığını kabul ettiğinden dolayı öyle kinimiz vs yok aramız zaten öyle aman aman da görüşmediğimizden dolayı pek fark yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı