1000-1200 TL arası bütçeye router önerisi

Aldığınız TP-Link menzil genişletici üzerinde access point yazıyorsa o özellik vardır, Erişim Noktası (AP) Modu, yönlendiricinin ana yönlendiriciye veya modeme kabloyla bağlanması yoluyla ağ kapsama alanını artırmaktır. Not: Ayarlamaya başlamadan önce yönlendiricinin erişim noktası (AP) modunu destekleyip desteklemediğini kontrol etmeniz gerekir.
 
Aldığınız TP-Link menzil genişletici üzerinde Access Point yazıyorsa o özellik vardır, erişim noktası (AP) modu, yönlendiricinin ana yönlendiriciye veya modeme kabloyla bağlanması yoluyla ağ kapsama alanını artırmaktır. Not: Ayarlamaya başlamadan önce yönlendiricinin erişim noktası (AP) modunu destekleyip desteklemediğini kontrol etmeniz gerekir.

Sanırım öyle bir özellik yok. Powerline kablosuz olarak olursa alabilirim
 
Tam model söyleyebilirseniz ben de bi bakabilirim (elinizdekinde ethernet girişi varsa büyük ihtimalle o özellik vardır), size alın demem doğru olmaz yani iyi araştırmak gerek ihtiyacınıza en uygun olanı seçmeniz lazım. Benim kafa modeminizde takılı kaldı, o kadar düşük wifi hız vermesi anormal, farklı bir modem takıp tekrar deneme şansınız var mı evde varsa tabi.
 
Son düzenleme:
Tam model söyleyebilirseniz ben de bir bakabilirim (elinizdekinde Ethernet girişi varsa büyük ihtimalle o özellik vardır), size alın demem doğru olmaz yani iyi araştırmak gerek ihtiyacınıza en uygun olanı seçmeniz lazım. Benim kafa modeminizde takılı kaldı farklı, o kadar düşük Wi-Fi hız vermesi anormal, bir modem takıp tekrar deneme şansınız var mı evde varsa tabii.

Wife hızı normal veriyor. Ama iyi çekmiyor. Kablonet'in modemi garip biraz. TP-Link modelini hatırlamıyorum ama en kötülerden.

Powerline baktım şimdi .benzer fiyatlar .sizce değermi fiyat farkına
 

Yeni konular

Geri
Yukarı