11000 TL'ye kadar tablet önerisi

Akıcı dediğin neye göre akıcı. 60hz bana hiç akıcı gelmiyor mesela ne kadar ios bile olsa o.

Ucuz diyorsun iPad alıyorsun üzerine +3K kalemine veriyorsun. Nereye yakın fiyatları anlamadım s7FE'yi 10K'ya kalemi ile birlikte alabilirken iPad 9'a 10k, kalemine 3K veriyorsun.
S7FE'nin ekranı 120 Hz mi? Bildirim çubuğunu aşağı kaydırırken kasan, ikiden fazla uygulamayı aynı anda açarken bile RAM'i yetersiz kalan bir cihaz. YouTube'dan video izleyip not uygulamasını açıyorum Chrome'u açtığımda sekmeler gidiyor yeniden yükleniyor. Akıcılığın ekran yenileme hızıyla alakası yok bu durumda. 3k orijinal kalem yerine muadil alınabilir 500-600tlye.
 
Tab S9 fiyatı 9500e nerede ben göremedim. Bu cihaz alınır mı? Peki? Xiaomi Tab6'dan falan iyi midir?

Mi Tab 6 yine daha iyi. Ama mi Tab 6'nın kalemini bulmanız zor.

S7FE'nin ekranı 120 Hz mi? Bildirim çubuğunu aşağı kaydırırken kasan, ikiden fazla uygulamayı aynı anda açarken bile RAM'i yetersiz kalan bir cihaz. YouTube'dan video izleyip not uygulamasını açıyorum Chrome'u açtığımda sekmeler gidiyor yeniden yükleniyor. Akıcılığın ekran yenileme hızıyla alakası yok bu durumda.

S7FE'nin ekranı 120Hz diyen mi oldu? Gidip s7FE'nin akıcılığından söz eden olmadı ama burada iPad 9'un akıcılığından söz eden birisi vardı hatırlatayım. iPad 9'un RAM'i sanki çok yetiyor gibi konuşuyorsun ki onun da RAM'i 3GB zaten. İkisi de multi Tasking'e geçince yetersiz kalıyor doğal olarak. Aynı anda 3 uygulama birden kullanıyorsun sonra 4 GB RAM yetersiz diyorsun iPad 9'da öyle bir opsiyonun bile yok.
 
Son düzenleme:
Mi Tab 6 yine daha iyi. Ama mi Tab 6'nın kalemini bulmanız zor.


S7FE'nin ekranı 120hz diyen mi oldu ? Gidip S7FE'nin akıcılığından söz eden olmadı ama burada ipad 9'un akıcılığından söz eden birisi vardı hatırlatayım. İpad 9'un rami sanki çok yetiyor gibi konuşuyorsun ki onun da rami 3gb zaten. İkisi de multi tasking'e geçince yetersiz kalıyor doğal olarak. Aynı anda 3 uygulama birden kullanıyorsun sonra 4gb ram yetersiz diyorsun ipad 9'da öyle bir opsiyonunu bile yok.

Kalem falan almayacağız ki, çocuklar oyun oynayacak youtubeden video izleyecek
 
Çok basit değil mi kur yüksek. S9FE'de iyi çıktığı falan yok zaten. Sadece güncellemişler hala işlemci mesela aynı sayılır adamlar bir gram cihaza yükseltme koymuş desek yalan olur. Mesela S9FE+ asıl S7FE'nin muadili ama 14k-15k fiyatı mı ne var gördüğüm kadarıyla.
Güncel olarak sitesinde 128 GB olan 11.999 TL S9 FE+ olan modeli neise umarım böyle kalmaya devam yani her seferinde olumcul olmaya çalışıyorum halimiz ülkecek kötü olduğunu farkındayım :(
 
Güncel olarak sitesinde 128 GB olan 11.999 TL S9 FE+ olan modeli neise umarım böyle kalmaya devam yani her seferinde olumcul olmaya çalışıyorum halimiz ülkecek kötü olduğunu farkındayım :(

Yani adamlar Snapdragon 778g tedarik ediyordu işlemci olarak. Daha ucuza daha fazla özellik verelim diye Exynos koymuşlar ama onun da gidip 2100, 2200'ünü yani iyisini değil fiyat/performansını koymuşlar ben iyi bir tablet olduğunu düşünmüyorum. S7FE'den hallice ama tercih edilebilecek bir tablet mi evet.
 
iyice kafam karıştı en iyisi xiaomi mi pad 6 alayım, vazgeçersem de ipad 9 alacağım fikirler için teşekkürler :)

🖤 Cevap yazan dostlara teşekkürler 🖤
Şimdi çocuklar apk falanda kurmak ister o yüzden. Yoksa İpad 9 da olur yani o da oyun için güzel tablet.
 

Geri
Yukarı