1300 TL'ye ekran kartı tavsiyesi

berat öztürk

Hectopat
Katılım
27 Kasım 2014
Mesajlar
149
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Vatan bilgisayardan bilgisayar toplamıştım. Şimdi ekran kartında 2 seferdir coil whine sorunu olduğu için en sonunda geri aldılar. 1.272 TL hediye çeki verdiler şuan da hangi ekran kartını alsam bilemiyorum aklımda direk Asus GTX970 ROG STRIX GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar veya Asus R9 390 DirectCU II 8GB GDDR5 512Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar var. Ama yine de bekleyip güzel birşey mi alsam yoksa yeni ekran kartı çıkmasına daha var mı nvidia tarafında yoksa direk AMD mi almalıyım? Hayırlı ramazanlar millet..
 
Kesinlikle az daha ekleyin ve Asus GTX970 ROG STRIX alın.
Açıkçası ben zaten 100 lira daha ekleyip Rog Strix alıcaktım ama konu başlığı değişmiş moderatör tarafından. Sadece aklım R9 390 da kaldı hani nasıl performansı diye çok merak ettim incelemelerinde de fazla bir fark yok ama strix alıp sessizliği tatmak istiyorum o coil whine sorunundan sonra :D

MSI GTX 970 4G TwinFrozr 5'i alabilirsiniz.
Fazla fps farkı olmayacağını biliyorum ama Asus'tan yana kullanırım büyük ihtimalle tercihimi.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı