1500 TL'ye kadar telefon önerisi

Gripnak

Hectopat
Katılım
19 Haziran 2017
Mesajlar
5
Başlıkta da belirttiğim gibi artık kullanmaktan bıktığım Galaxy S3 Mini yerine bu fiyatlar arasında bir telefona bakıyorum ama konu hakkında detaylı bilgiye sahip olmadığımdan ne alacağımı bilemiyorum. Bana yardımcı olur musunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İthalatçı garantiye güveniyorum dersen Mİ5S.
Yok, ben marka garantisine güveniyorum dersen, Zenfone 3, GR5 2017 önerebileceklerim arasındadır.
 
Benim alacağım telefondan asıl istediğim dayanıklı olması yani kısa sürede çürümesin ve bataryası da zırt pırt bitmesin (1 gün gitsin mesela) ama dediğim gibi ne alacağıma karar veremiyorum Lg G4 tavsiye eder misiniz uygun mudur
 
Şimdi dostum şöyle bir şey söyleyebilirim ki telefon tamamen kullanıma bağlı bir cihazdır mesela kısaca özetlersem, oyun oynuyor isen Android önerebilirim. Ama yok benim 1-2 tane oyun kalanı sosyal medya Whatsapp tarzı şeylerle ilgileneceğim dersen iPhone önerebilirim. Fakat dersen ki ben bir yola çıkıyorum 3 gün şarj dayanabilecek bir telefon arıyorum, Sony gibi cihazları önerebilirim. :) Şimdi gelelim esas konuya fiyatın 1500 olduğuna göre 1 adet iPhone 6 cihaz alabilirsin ikinci el. Ve bence oyun, performans, şarj, sosyal medya olarak seni yeterince tatmin edebilir ama dersen ki yok ben ikinci el istemem, sıfır 5S derim ama şarjı çok sıkıntı, 5 saat dayanmıyor şarj. Problem değilse kesinlikle 5S (ekranı da ufak tabi) ama ben olsam elime 1500 saysalar deseler ki telefon alacaksın. Letgo veya sahibinden gibi sitelerden ikinci el temiz 2-3 aylık garanti fatura tam bir iPhone 6 bakardım. sıfır Android cihaz istersen Sony Z3 ya da Samsung A7 önerebilirim. Hadi kolay gelsin.

Tercihlerim:
  1. İphone 6 (Sıfır)
  2. Samsung A7 (İkinci El)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı