1700 TL'ye Klavye mouse önerisi

Bütçe
1700
Arkadaşın parasını yakmaya çalışmayın. Rampage'e F/P diyor bir de.

Kendim kullanıyorum memnun kaldığım için önerdim kimsenin parasını yakmak gibi vir amacım yok tabii ki de öneri istemiş önerdim kendisi daha üst bir şey alabilir tabii ki sonradan mesajı düzenleyip daha güzel ürünler olduğunu da belirttim.
 
@Breachstne Logitech diyorsun hangi ürün olduğunu söylemiyorsun. Onu geçtim mouselarında switchler genelde sağlam olmuyor. Fiyatına değmeyecek ürünleri var. Özellikle klavyeleri berbat.



Kesinlikle. Bu fiyata Gateron Switch çok iyi.
Bu fiyata maksimum Outemu/Huano bir de Ajazz'ın kendi Switch'leri var. Gateron ise harika bu fiyata.
 


Merhaba bu tarz hotswap özelliklikli klavyelere bakabilirisiniz ileride kaliteli Switch'ler ile üzmezler bütçeniz oldukça yükseltirsiniz. Hem kablolu hem kablosuz kullanma imkanınız oluyor insan ileride imreniyor erkenden bütçe varken yönelibelir. Attığım firmada 30 gün iade imkanınız oluyor Amazon güvencesiyle bilginiz olsun yurt dışından geliyor ama çok fazla Türk yorumları vardır başta Switch'leri iyi değil ama paranız oldukça inanılmaz bir klavyeye dönüşücek.


Bu tarz siyah modelide ilginizi çekerse YouTube'da bol bol videoları var.


Mouse olarak da bu tarz beğendiğiniz klavyeye göre bir mouse yönelebilirisin renk beyazsa beyaz mouse siyahsa siyah güzel bir kombinasyon olmuş olur.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı