1800 TL fare önerisi

Juntamed

Hectopat
Katılım
5 Aralık 2019
Mesajlar
42
Merhaba Technopat üyeleri,

Öncelikle herkese sağlıklı günler diliyorum. Soruma gelecek olursak şu anda ASUS ROG keris Wireless fareye sahibim. Açıkçası çok da memnun değilim. Hem yazılımsal olarak bilgisayarımı yoran (belki de ben öyle hissediyorum) Armoury Crate uygulamasından şikayetciyim. Uygulama arka planda açıkken Mouse'da laglanmalar hissediyorum ve mouse sanki tam performans vermiyormuş gibi hissettiriyor. Ama uygulamayı kapatınca herhangi bir sorun yok. ASUS markasından az da olsa soğudum. Özellikle yazılımsal olarak ASUS firmasına bunu yakıştıramadım. Bu kullandığım fareyi anneme vermeyi düşünüyorum, kendimde yeni bir oyuncu fareyi almak istiyorum. Aynı zamanda tasarım işiyle uğraştığım için elimi ve bileğimi günlük uzun süreli kullanımda yormamasını isterim.

Öncelikle yazılımsal olarak bir sorun olmaması çok iyi olur. Yani farenin yağ gibi kaymasını istiyorum :D bütçe olarak da konu başlığında belirttiğim gibi 1700-1800₺'ye kadar çıkabilirim.

Şimdiden teşekkür ederim :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba pek PC üzerinden oyun oynamadığım için soruyorum mouse neden bu kadar para verilir ki? Yani 500 TL'ye aldığınız mouse ile 2000 TL'lik mouse nasıl bir fark olabilir?
 
Merhaba pek PC üzerinden oyun oynamadığım için soruyorum mouse neden bu kadar para verilir ki? Yani 500 TL'ye aldığınız mouse ile 2000 TL'lik mouse nasıl bir fark olabilir?

Fark kendini rekabetçi oyun oynayanlarda gösterir. 500₺ mouse ile 1500₺ mouse arasında tıklama ömrü, dayanıklılık ve tepki süresi farkı olacaktır.
 
G PRO X kronik sorunlarla dolu. Reddit üzerinde r/mousereview'a bakarsan görebilirsin. İkinci el piyasası bununla dönüyor.
 
Son düzenleme:
Bu bütçede alınabilecek en iyi mouse bana göre. Garanti konusunda ConnectGame'in pek iyi olmadığını söylüyorlar.
 
Döneminde ki mouse modelleri arasında kullanımı oldukça keyifli bir mousetu fakat şuan alternatifi oldukça fazla. Arkadaş mouse'la uzun zaman geçireceği için iyi bir seçenek olmayabilir. SS prime wireless ve razer ultimate dock'lu versiyonu düşünülebilir. 🙂
 

Yeni konular

Geri
Yukarı