2000-2500 fiyat aralığında oyun laptopu önerileri

Buğrakireko

Hectopat
Katılım
9 Nisan 2014
Mesajlar
126
Yer
konya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
öğrenci
Önümüzdeki 4-5 sene güncel oyunları, ilk 3 sene very highta, daha sonra da highta oynatabilicek 2000-2500 fiyat aralığında laptop istiyorum. Bu konuda çok karasız kaldım, kimisi Ge60'ta Crysis3 en son grafiklerde kasıyor diyor, kimisi tıkır tıkır çalışıyor diyor. Aydınlatırsanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende GE60 almayı düşünüyorum, ama crysis 3'ü very high ayarlarda hiç donmadan oynayabilicek miyim? Ve 15.6 ekranı yeterli olur mu, genellikle evde kullanacağım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Almışken i7 işlemcili almalısın bence, arada 400-500TL oynuyo ama bence değer. Ve Vatandan almanı öneririm, 1 ay bekle okul kapanırken büyük indirim yapıcaklar. Şuan ki fiyatı 2.900TL -- 2.500TL'ye düşer.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben buldum sana kardeşim, Windows 8 attığın zaman 2700-2750 arası bir fiyat yapar. Ama kafana göre ilerde garanti bozulmadan ve kendin bile upgrade yapabilrisin. Ayrıca yerli bir bir firma Monster sana tavsiyemdir. Ayrıca 8 gb ram şuan için yeterli bence, ilerde de yükseltirsin. Ayrıca siteye bak daha ugun fiyata modellerde var. Sana tavsiyem monsterdır. MONSTER® Q47MS-16GC3 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > 15.6" MS-16GC

Monster'den uzak durun, Casper neyse bizim için Monster da o.
Neden ki Msi ile aynı kasaları kullanıp, daha ucuza satan yerli firma diye mi monsterdan uzak duralım kardeşim. Yoksa upgrade kendin bile yapabiliyorsun diye yada ilerde ucuzzi bir miktara Ekran kartını bile değiştirmeyi sağladıkları için mi monsterdan uzak duralım? Sen monster kullandında nesinden memnun kalmadın, ayriyeten adamlar ilk 15 gün koşulsuz iade garantisi veriyor. Kendilerine güvenmeseler neden böyle desinler, bırakın bu Msi telallığını, biraz gözünüzü açın ya.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı