2000-2500 fiyat aralığında oyun laptopu önerileri

Monster size para mı veriyor arkadaşım? Sen benim konuşup konuşmama karar veremezsin. MSI GE60 modelini kullandım. Sen benim mesajımı iyi okumaşsın. Aradaki fark sadece kalite değil. Monster laptop'un bozuldu, nereye götüreceksin? İlla İstanbul, İzmir gibi yerlere mi gideceksin (tabi bozulunca Monster kapınızın önünden alıp geri getirmiyorsa) ? Sadece bilgisayarın içindekilerine bakmayacaksın. Arkadaş ileriye dönük bir bilgisayar istiyor. Seçim kendine kalmış. Ben MSI almasının taraftarıyım. Konu sapmasın.


Kardeşim kargo denen şeyin icadından inşAllah haberin vardır. Veriyorsun, ücretsiz olarak kargoyla gönderip yaptırıp ücretsiz getiriyorlar. Senin atıyorum Ardahan'da MSI bilgisayarın bozuldu, götürdün Vatan Bilgisayar'a, onlar orada mı tamir ediyor? Onlar da kargoyla yolluyor bir yerlere. Bu arada Monster'e düşmanlık etmeyip girip araştırsan Monster teknik servisin Türkiye'de şu an tek çip ayırma yapabilen servis olduğunu bilirdin. Asus ve o çok sevdiğin MSI'nın çip ayırma ihtiyacı olduğunda Monster teknik servise bilgisayar gönderdiğini bilirdin.

Ayrıca MSI bilgisayarında bir upgrade yaptın ne oldu? Garanti puff. Monster'de iç donanıma zarar vermeden istersen ekran kartını değiş, sorun yok. Yani senin gibi kargoya veya teknik servise götürmüyoruz. Gerçi götürsen bile bile seve seve yapıyorlar, yaptırdım biliyorum. Ben de bu arkadaş gibi laptop almadan önce 20-30 forum ve konu dolaştım, en son MSI ile Monster arasında kaldım. İkisini çok kıyasladım, hem Türk firması oluşundan bir sorun olduğunda İngilizce'ye gerek kalmadan çözmek için, hem de 3-4 yıl sonra cuzzi bir miktara ekran kartı değiştirebildiğim için Monster'i seçtim. Senin ekran kartın eskidiğinde MSI ne kadar verirsen ver değişir mi? Asla, yenisini al der çünkü...

Senden rica ediyorum videoyu ileri sarıp teknik servis bölümünü izle. Vaktin varsa hepsini izle, o zaman anlayacaksın neden Monster. Ayrıca gittim, gezdim, gördüm, harbiden de müşteri memnuniyetine çok önem veriyorlar. Ve ben MSI kötü demiyorum, çok iyi bir marka ama her büyük marka gibi isim satıyor arkadaşım. Fiyat farkı bundan...

Neden MONSTER ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
MSI'nin kendini teknolojinin her alanında kanıtlamış olması, Monster ile kıyaslanmasının bir nedenidir. Oyuncular için en üst düzey bir F/P ürünü sunuyor ve üstelik muhteşem bir fiyata geliyor, bu da MSI kalitesini ucuza tatmak anlamına geliyor. Monster bu sektörde daha yeni, elbet gelişecek fakat MSI ile karşılaştırılması yanlış. Aynı kasayı kullandığından bahsetmişsin, evet bu olabilir. Fakat aynı malzeme kalitesini hiçbir zaman MSI ile aynı şekilde üretemeyecek.
 
Birisi Monster'i yerden yere çalıyor, biri de MSI gibi bir markayı yerden yere çalıyor. Bugün ben elime geçeni kullanırım. MSI GE70 Kullanma şansım oldu, Monster'inde en pahallı ve en üst düzey laptoplarını da. Siz belli ki ikisini de kullanmamışsınız. MSI ve Monster gayet iyi markalar. Bana kalsa ikisi de beş para etmez, Asus ve Alienware gibi marka varken.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Birisi Monster'i yerden yere çalıyor, biri de MSI gibi bir markayı yerden yere çalıyor. Bugün ben elime geçeni kullanırım. MSI GE70 Kullanma şansım oldu, Monster'inde en pahallı ve en üst düzey laptoplarını da. Siz belli ki ikisini de kullanmamışsınız. MSI ve Monster gayet iyi markalar. Bana kalsa ikisi de beş para etmez, Asus ve Alienware gibi marka varken.




Eger bana diyorsaniz ben Msi yerden yere calmadim MSİ lapropta kullandim monster da kulaniyorum suan ikiside iyi bence zaten dedigim gibi monster msi kasalarini kullaniyor yani bir nevi monster msi'n alt firmasi gibi birsey tipki Arcelik Altus gibi ici ayni malzeme ayni isim farkli ve reklami birnin daha az...tabi ki gonul ister bizde de para olsada alienware ve asus ROG serisi laptop kullansak ama malesef ki bu iki markayida Turkiye garantili getiren bir firma yok varsada fiyatlarina fazlasiyla kar payi koyuyorlar...ama monster ve msi da bes para etmez degil suan icin gamer notebookta memlekette ki iki firma ve performansda veriyorlar sonucta...
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı