2200 TL 'ye Sistem Tavsiyesi

Slender™

Hectopat
Katılım
22 Ocak 2015
Mesajlar
131
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bütçem Max. 2200 TL ve GTA 5 bana yaşatsın istiyordum, şu an bende bir PC var. Onun özellikleri:

  • Intel Pentium Fual e5300 İşlemci
  • 300w markasiz PSU
  • Onboard ekran kartı
  • 1Tb western digital black serisi SATA 3.0 harddisk
Stock fan bunlarla bir şey yapılabilir mi bilmiyorum ama sizden önerilerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İçinden harddiski al, sistemin kalanını sat at veya evde tut. Bir parça bozulunca idarelik kullanırsın. Harddiski aldığını varsayarak, harddisksiz sistem topluyorum. 150TL geçtim ama çok sorun olacaksa bir şeyler yapıp düşürmeye çalışırım.

1.png

2.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Pardon fx 6300 yazmışım ama i5 oyunlarda daha iyi perfonmans verecektir fx 6350 6 çekirdekli olsa bile elektrik çok çekiyor haswel i5'lere göre hemde i5 azda olsa daha perfonmans verir 4 çekirdeği olsa bile. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Pardon fx 6300 yazmışım ama i5 oyunlarda daha perfonmans verecektir fx 6350 8 çekirdekli olsa bile elektrik çok çekiyor haswel i5'lere göre hemde i5 azda olsa daha perfonmans verir 4 çekirdeği olsa bile. :)

8 değil 6 çekirdekli. i5 daha maliyetli olacağı için amd tercih ettim. İsterseniz sizde bir tane i5 ile toplayın daha iyi olursa onu toplamasını öneririz.
 

Harddiske ihtiyacı yok o yüzden hard diskten kesilip ram 2x4gb yapılabilir. GTA V loading ekranları çok uzun olduğu için en az 120gb SSD şart. R9 285 alınıp artan parayla SSD alınabilir. Hem r9 285 daha yeni mimari kullanıyor. Onun dışında bir tek kasa kötü ama o da idare eder. Benim son yazdıklarım yapıldığında daha iyi olacaktır sanırım sizin topladığınız.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı