250 TL Minecraft alınır mı?

Game Pass alman daha mantikli bence her ay para odeyeceksin ama baska yuzlerce oyun var (3a oyunlar dahil) istersen bir bak derim.

Değer Minecraft neredeyse hiç değer kaybetmeyen bir oyun bundan 2 3 yıl sonra da oynanır MC tarzı bir oyun çıkmadıkça.

Oyunun müptelası için bedava gibi bir şey. Oyunun son geldiği noktada zaten içerik bayağı zenginleşti. Mod işine girersen yüzlerce saatlik içerik çıkaracak modlar var. En önemli yanı da alternatifi pek yok. Tarzı gereği eşsiz bir oyun. Ben artık çok oynamıyorum ama eskiden çok eğlenerek oynadığım bir oyun olduğu için hakkını vermek istedim ve satın aldım. 1-2 yılda bir sıfırdan Survival sunucusu açıp arkadaşlarla bir hafta deli gibi oynarız.

Hocam bende alacağım fakat Xbox Game Pass daha mantıklı olabilir.

KESİNLİKLE değer. Minecraft yıllar sonra bile oynanabilecek ve oynanmış olan bir oyundur. Hem Bedrock hem de Java sürümü kendi artılarına ve eksilerine sahip olsa da aldığınıza pişman olacağınızı düşünmüyorum. Ayrıca 250TL'ye 2024'te Bedrock ve Java Premium hesaba sahip olmak çok iyi bir fırsat.

250 TL vererek alın kaçırmayın. Ben 2 hafta önce 509 TL'ye aldım 😕

Konuma cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Minecraft'ı satın almak konusunda kararsızdım. Kısmetse satın almak istiyorum. Herkese teşekkür ederim. 😊
 

Yeni konular

Geri
Yukarı