2500 TL Intel sistem tavsiyesi

ahmet66

Hectopat
Katılım
9 Temmuz 2014
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaslar intel masaüstü oyun için bilgisayar toplucam toplama. 2500 tl bütcem var. Maus ekran klavye ihdiyacim yok. Sadece kasa olacak. Bana alabilcegim en verimli bilgisayar paracalarini yazar misiniz? Bu konuda fazla bilgim yok da, sizlere zahmet.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle foruma yeni katılmışsın hoşgeldin. Caps Lock açık olmadan yazı yazmaya çalış. Sana bir tane topladım. Hafta sonu o fazlalık düşer daha kapsamlı indirimlerle.

2500.png
 
arkadaşlar selam bende aranıza yeni katıldım. aynı şekilde 2.500TL pc toplıycam ama kafam o kadar karışıktır ki. resmen elim ayağım dolandı. intel mi toplasam amd mi toplasam en iyi şudur dediğiniz sistem hangisidir yukarıdakilerden ? yada başkalarıda yardımcı olurlarsa mutlu olurum. gta 5 odaklı bir pc olsun istiyorum. ayrıca technopat hayranıyım :)))) youtube videolarınızı beğenerek takip etmeye çalışıyorum.

maşallah forum uyumuş . :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı