2500 TL'lik Toplama PC Mi ? PS4 -+ Mü ?

Muratgs0434

Hectopat
Katılım
12 Haziran 2015
Mesajlar
120
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar,sizce 2500 TL'lik toplama PC mi satın almalıyım ? Yoksa PS4 + 27" monitör mü satın almalıyım ? Seçtiğinizin nedenleri ve avantajlarınıda yazar mısınız ?
 
Son düzenleme:
PC alma taraftarıyım. 7 yaşımdan beri PC kullanıyorum, konsollara pek ısınamadım. PC'de yapabileceklerinin sayısı sonsuz denecek kadar fazla, yine de karar senin. Bu sistemi öneriyorum. Kasa ve güç kaynağından kısarak ekran kartını R9 380X yapabilirsin.
2500.JPG
 
Son düzenleme:
Bu bütçe ile PC den şaşmayın. Konsolların oyunlarının fiyatlarını da düşünecek olursak PS4'ün maliyeti daha bile yükseğe çıkabilir.
 
Merhaba arkadaşlar,sizce 2500 TL'lik toplama PC mi satın almalıyım ? Yoksa PS4 + 27" monitör mü satın almalıyım ? Seçtiğinizin nedenleri ve avantajlarınıda yazar mısınız ?

Tavsiyem PC, Hem daha uzun gider, hem 60 fps oynayabilirsin hem modlayabilirsin, PS4'ün avantajlı yanı yok nerdeyse. sadece daha kolay taşırsın hani.
 
Bilgisayarın artıları:
  1. Oyunları 60 fpste oynayabilirsin.
  2. Oynayabileceğin oyunları daha az fiyatla alabilirsin.
  3. PS4'ün aksine sırf oyun için değil her işlevi yapabilirsin.
  4. PS4'e göre kullanımı daha rahattır. (Tabi bu kişiden kişiye göre değişir.)
PS4'ün artıları:
  1. PC'nin aksine oyun için daha uzun ömürlüdür.
  2. Bilgisayara göre daha ucuz bir seçimdir.
  3. Daha büyük bir ekranda oyun keyfi yaşarsınız.
Bana sorarsanız 2500 TL ile bir PC toplamanız daha mantıklı bir seçim olacaktır. İlk seçimde PS4 daha mantıklı gelse de oyunlarla birlikte PC'nin fiyatını geçecektir. Tabiki de sizin kararınıza kalmıştır.
 
PS4' de optimizasyon sıkıntısı yok. Ama oyun fiyatları PC' ye göre iki katı neredeyse. PC' de herşeyi yaparsın ama PS4' de yapamazsın. Grafik ve FPS olarakda PC önde bu yüzden PC derim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı