4000 TL'ye mekanik klavye önerisi

Bütçe
4000
Bunların hazır olarak kullanıldığı klavyeler var mı hocam? Bir de bunların performans olarak bir farkları var mı diğerlerinden FPS oyunlar da oynadığım için tepki süresi benim için değerli. Tam fikir sahibi değilim ama magnetic Switch tarzı şeyler falan var ya.
Silent switchlerin hazır klavyesi bildiğim kadarıyla yok. Manyetik hazır klavyeler mevcut ama hiç ayrı satıldıklarını görmedim. Şahsen günde 12 saat fps oynamıyorsanız pek fark edeceğiniz sanmam farklarını.
 
Silent Switch'lerin hazır klavyesi bildiğim kadarıyla yok. Manyetik hazır klavyeler mevcut ama hiç ayrı satıldıklarını görmedim. Şahsen günde 12 saat FPS oynamıyorsanız pek fark edeceğiniz sanmam farklarını.

Anladım hocam, daha önce hiç Custom yapmadım yalıtımını falan yapabilir miyim ekstra yapmam gereken bir şey oluyor mu Switch'leri takmak dışında?

Silent switchlerin hazır klavyesi bildiğim kadarıyla yok. Manyetik hazır klavyeler mevcut ama hiç ayrı satıldıklarını görmedim. Şahsen günde 12 saat FPS oynamıyorsanız pek fark edeceğiniz sanmam farklarını.

Hocam mod 007b santorini almaya karar kıldım. Akko kendi sitesinden daha uyguna geliyor ama 150 dolar üzerinde. Akko'da vergi çıkmıyor diyorlar ama emin miyiz? Sorun çıkar mı?
 
Son düzenleme:
Son zamanlarda çıkıyor mu hiçbir fikrim yok. Çok vergi çıkarsa kapıda almazsanız iadeye gidiyor öyle yapınca.

Öyleyse çok iyiymiş. Akko'nun kendi sitesinde 4800 Wraith'te 5900 TL çünkü klavye. Fakat şeyi anlamadım Akko'nun kendi sitesinde "he" ibaresi yok fakat Wraith'te var. Bunun anlamı nedir?
@SadeceYiğit değiştirdim hocam :d
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı