4600 TL Render Sistemi Toplama

Kullandın mı kardeşim bu kartı? Bir firmayı kötülemek ne kadar kolay işmiş öyle. Diyorum ki arkadaşım kullanıyor, gittim bizzat gördüm, ben montajladım parçalarını. Sesi de soğutması da iyi. Asus aşağı Msi yukarı. Yarın bir gün Evga alayım mı diye konu açılsa orada da dersiniz ki Asus daha iyi. Dediğim gibi gayet iyi bir kart, alınabilir. Fiyatı da uygun zira arkadaşıma 950 TL ye almıştık.
 
Yahu kardeşim sen beğenmiş olabilirsin. Belki de sen hiç asus ya da msı kullanmadığından zotac'ı süper görüyor olabilirsin. Gerçek şu ki, msı ve asus zotac'dan daha sessiz ve daha iyi soğutuyor. Ayrıca evga, gerek soğutmasıyla, gerek, o.c kapasitesi ile hem msı'dan, hem de asus'dan önde bir firmadır. Önermememizin sebebi fiyatıdır.
 
Git araştır. Uğraştırma beni. İşim gücüm var. Sonucu bildiğimden uğraşmak istemiyorum. Çok istiyorsan technopat'ta konu ve anket aç. Beni de etiketle.
 
Profilinde yazdığına göre 16 yaşındasın. Sence senden 8 yaş büyük birisiyle bu şekilde konuşman normal mi? Kaynağın yoksa sonucu biliyorum diye ortalarda gezinemezsin :) Bizzat test ettik kart 70 dereceyi geçmedi ve sessizdi. Sırf markası var diye insanlara bu iyi bu kötü deme bundan sonra. Senin ülkende popüler olmayabilir ama başka ülkelerde çok satan markalardan biri. Son olarak üslubuna dikkat et lütfen delikanlı.
 
SSD olarak SAMSUNG EVO yu tercih ettim Samsung 120Gb 840 Evo Sata 3.0 (Okuma 540Mb / Yazma 410Mb) Ssd - Vatan Bilgisayar

Ek olarak forumlarda gördüğüm kadarıyla herkesin tek ortak noktası EVGA ekran kartının beğenilmesi ve sırf bu 3 marka polimiğinden kurtulup EVGA yı seçmeyi düşünmüyor değilim ...
GTX770 SuperClock ACX GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

ne denli yararlı olur boşuna fazladan para vermiş olmayayım ?

Hocam EVGA bu. Para varsa başka bir ekran kartı markasına zaten kesinlikle bakmayın.
 
10 yaşındaki yiğenim geçen ay zotac gtx 570 yaktı :D ama bu zotac'tan şikayetçi olduğumuz anlamına gelmiyo kasada hava dolaşımı iyi olduğu sürece sorun olmaz bence.ses konusunu pek bilmiyorum dikkat etmedim.ama zotac'ı bukadar küçümsemek olmaz :)
 
Valla en sonunda alacam ekran kartı listesini gidecem Vatan'a seç kardeşim diyecem o_O Kimileride 780 almadıktan sonra EVGA seçmenin anlamı yok diyor
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı