50-60 bin TL'ye alınacak şeyler nelerdir?

For East Troop

Hectopat
Katılım
17 Aralık 2020
Mesajlar
1.251
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
Kayseri
Merhaba, şu anda aktif olarak çalışıyorum. Kenarda birikmişim var, yazın ortalarına doğru bir sıkıntı çıkmazsa 50-60 bin lirayı bulacağını düşünüyorum. Temmuzda 16 yaşıma gireceğim, bana kalsa direkt motor alırım fakat ailem izin vermiyor. Bilgisayar alsam, oynayacak zaman kalmadı artık. Sizce bu paraya ne yapılabilir, sizin elinizde olsa ne yapardınız?
 
Apple ürünleri. Özellikle iPhone ve MacBook. Apple Watch da olabilir ama kısmen diğer iki ürüne göre daha az değer kazanır. O fiyatlarda aldığın motorun ikinci el piyasası muhtemelen çok fazla olmayacaktır ama iPhone'u kullansan bile satarken TL olarak yüksek fiyata satarsın ama dolar değeri genellikle aynı kalır.
 
Merhaba, şu anda aktif olarak çalışıyorum. Kenarda birikmişim var, yazın ortalarına doğru bir sıkıntı çıkmazsa 50-60 bin lirayı bulacağını düşünüyorum. Temmuz'da 16 yaşıma gireceğim, bana kalsa direkt motor alırım fakat ailem izin vermiyor. Bilgisayar alsam, oynayacak zaman kalmadı artık. Sizce bu paraya ne yapılabilir, sizin elinizde olsa ne yapardınız?

Evde ortam müsait ise ufak bir müzik stüdyosu kurardım. Yani herhangi bir hobin varsa ona harca eğer bir şey bulamıyorsan ille de bir şey almak zorunda değilsin. Paranı değeri kolay kolay değişmeyen ve enflasyona çok tepki vermeyen bir mal varlığı olarak saklayabilirsin.
 

Geri
Yukarı