800 TL'ye telefon önerisi

sahin delikanlı

Hectopat
Katılım
8 Temmuz 2014
Mesajlar
103
Yer
Adana, Turkey
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Beni en az 5 yıl kadar rahat idare edecek, maksimum 800 TL kamerası iyi oyun performansı ve Web deneyimi ortalama veya üstü de olabilir. LG, HTC, Samsung ve Sony telefonlarından birini önerir misiniz? Tanımadık markalara pek sıcak bakmıyorum. Bir de mümkünde Android sürümü iyi olsun. Güncelleme almayacak bir telefon olsun ne zaman telefonu güncellemeye kalksam sistemi siliyorum. :D Güncelleme almasın yoksa ben bu sefer bir şey olmaz deyip yine sistemi siliyorum. :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
5 yıl uzun bir süre. Bir akıllı telefonun 5 yıl sorunsuz gideceğine inanmıyorum. Ne kadar dayanacağını bilemem ama bu fiyata Zenfone 5 güzel bir seçim olur.
 
Bende araştırıyorum zenfone 6 güzel özellikleri kamerası batarya vs ama çok büyük geldi bana zenfone 5 ideal gibi incelemesini izliyorum 2 yıl götürse zenfone 5 yeter bence.
 
5 yıl astronomik bir rakam :) artık teknolojik cihazlar 2-3 yıldan sonra sorun çıkarıyor. Bütçen 800TL civarı ise seri bir telefon istiyorsan windows phone cihazlara bakabilirsin. 500TL-1000TL bütçe arası için, diğer rakiplerine göre daha seridir. Ama market kısmı daha gelişme aşamasında, çok marketle işim olmaz diyorsan düşünebilirsin bu platformu.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı