Rehber 9.500 TL Altı Telefon Önerileri

yani a34 için indirim beklemek saçma mı sizce? Eldeki M34 fırsatını da kaçırırsam a34 beklerken yıkılırım.
Kasım ayı boyunca bu fiyat olacaktı M34 için. 24 kasımı da en azından beklemek mantıklı olur. Ondan sonra son güne kadar indirim için beklemeye değmez alıp geçersiniz.
 
Hocam bu onlara hiçbir şey kazandırmaz, aksine çok müşteri kaybettirir. Bunu yapmaları için bir neden göremiyorum. GSB şartları açıklar açıklamaz başvurular başladı, siparişler verildi ve Amazon buna hazır değildi bence. Hatta hiçbir satıcı hazır değildi. Halledeceklerini düşünüyorum, gerçekten de ekstra bir yoğunluk mevcut bence.

Yani A34 için indirim beklemek saçma mı sizce? Eldeki M34 fırsatını da kaçırırsam A34 beklerken yıkılırım.

10 gün var daha M34 için, A34 ve M34 neredeyse birbirinin ayarında telefonlar. Zaten A34'ün fiyatının inmemesinin sebebi de bu. Bekleyeceğiz, bu hafta da bir şey çıkmazsa topluca iade ederiz.
 
dün gece sormuştum kaç kişi aynı durumdayız diye sadece ona bile 20 beğeni gelmiş bu başlığın altında 20 kişiyiz eğer fatura güncellenmezse amazon da oluşturduğumuz destek talepleri ile indirimde satılan a34'lerin büyük çoğunluğunun iade edileceğinin farkındadır ve gerçekten düzeltilmeye çalışılıyordur bence ben öyle düşünüyorum
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Epey'de gördüm destek olalım twite. Ayrıca görselde arkadaşın dediği doğru. Müşteri hizmetlerine yazarak ilerlemiyor bu iş. Tüketici hakem heyetine şikayette bulunun arkadaşlar. Ben hem cimere hem de tüketici hakem heyetine şikayette bulundum.
 

Dosya Ekleri

  • Rehber_ 9.500 TL'den Düşük Fiyatlı Telefon Önerileri _ Sayfa 182 _ Technopat Sosyal - Google C...png
    Rehber_ 9.500 TL'den Düşük Fiyatlı Telefon Önerileri _ Sayfa 182 _ Technopat Sosyal - Google C...png
    96 KB · Görüntüleme: 122
Dün gece sormuştum kaç kişi aynı durumdayız diye sadece ona bile 20 beğeni gelmiş bu başlığın altında 20 kişiyiz eğer fatura güncellenmezse Amazon da oluşturduğumuz destek talepleri ile indirimde satılan A34'lerin büyük çoğunluğunun iade edileceğinin farkındadır ve gerçekten düzeltilmeye çalışılıyordur bence ben öyle düşünüyorum.

Az önce tekrar görüştüm, net bir tarih yok. Müşteri hizmetlerine iletilen tek şey bekleyin sözde düzeltilecek. Faturanın yasal olarak düzenlenme süresi 7 iş günü veya 7 gün olması lazım. O da iptal edilip yeniden düzenlenircek olunursa. Soran insanlara böyle belirtilmiş. Bu Amazon'un ilk vakası değil ve muhtemelen son da olmayacak. Fatura üzerinde IMEI yoksa zaten telefon faturasının bir anlamı olmuyor maalesef. Buradaki arkadaşlardan ricam, herkes aralıklarla müşteri hizmetlerine kayıt açtırsınlar. Her şikayetlerinde CİMER, BTK ve maaliye bakanlığına şikayet dilekçeleri oluşturuyoruz, bu telefonu alan herkes ve bizimle aynı durumda olup faturasında IMEI bilgisi bulunmayan tüm müşterilerinize sosyal medyadan ulaşıp şikayet etmelerini sağlayacağız şeklinde bir paragraf eklesinler. Bir de Login • Instagram buradan adem helvacı hocamıza ulaşırsak oradan da daha fazla insana ulaşılabilir. Meblağ az bir miktar değil. Yardımcı olacağını düşünüyorum.
 
Arkadaşlar, cihaz a 34. Telefonu kullananlar dikkat etti mi bilmiyorum ama ekran kapalıyken, bildirim geldiğinde ekranda göstermiyor wp, Instagram hariç. Mesela bu uygulamalar hariç bildirim sesi gelince ekranı açmam gerekiyor. Bilen var mı? Always on display açık bu arada.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar konudan bağımsız ben de bir şey sormak istiyorum. M34'ü kullanmaya başladım ve daha ilk saniyeden şunu fark ettim: telefona normal karşıdan baktığımda ekranın orta-alt kısmı daha sarımtırak, uçları daha soğuk bi renk oluyor. Tutma açısını değiştirdikçe bu sarılığın bulunduğu yer de değişiyor, yani sabit bir yerde problem yok. Beyaz temada özellikle belirginleşiyor. Bu, Amoled ekranlarda standart bir şey mi yoksa bendeki cihaz mı problemli? Yarın arkadaşın cihazıyla da karşılaştıracağım yan yana. Bir de olaki bu sebepten dolayı telefonu garantiden değiştirttim, farklı imeili bir cihaz geldi, bana yeni fatura düzenlerler mi?
 

Geri
Yukarı