Acer Nitro 16 ekran ışık sızması büyür mü?

petrikor

Centipat
Katılım
20 Mart 2023
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Acer Nitro 16 aldım fakat ekranda ghostingten bağımsız ışık sızması var. Tecrübesi olan varsa eğer bu sızma zamanla büyür mü, iade etmeli miyim?
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20240430_010653.jpg
    IMG_20240430_010653.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 854
  • IMG_20240430_010655.jpg
    IMG_20240430_010655.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 773
Ben büyük eşeklik edip Hepsiburada üyesi satıcıdan aldım. Yarın iade hakkımın 14. günü göndereceğim bakalım ne olacak, sonucu yazarım.

Yardımcı olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim.

Bir dene şansını umarım iadesi yapılır, yapılmaz ise değişimde deneyebilirsin bu arada bayağı güzel bir cihaz.
 
Bir dene şansını umarım iadesi yapılır, yapılmaz ise değişimde deneyebilirsin bu arada bayağı güzel bir cihaz
Muazzam bi laptop içime çok sinmişti...
Değişim yapmaz stok olarak 5 adet koymuş ve daha önceden açılmış bir cihaz göndermiş parmak izi doluydu, garanti bandrolü sökülmüştü :) . İade notuna yazdım buradan bir şansım olabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Muazzam bir laptop içime çok sinmişti...
Değişim yapmaz stok olarak 5 adet koymuş ve daha önceden açılmış bir cihaz göndermiş parmak izi doluydu, garanti bandrolü sökülmüştü :). İade notuna yazdım buradan bir şansım olabilir.

Keşke direkt ilk öyle geldiğinde gönderseydin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yazdım. Eğer kusur olarak görmüyorsanız normal olarak iade alın diye. Hepsiburada çağrı merkezinde çalışmıştım bu satıcıların ciğerini biliyorum, 14 günlük keyfi iade kalktı maalesef.
Hocam servislik bir kusur olarak nitelendirilme ihtimali bile varsa süreci uzatıyorlar kullanıcı hatası diye, o yüzden dedim. Hiç kusurdan bahsetmeyip net bir şekilde "14 günlük yasal iade hakkımı kullanacağım, ürünü beğenmedim." yazmak da bir strateji.

14 günlük iade hakkı kalkmadı bu arada.
 
Hocam servislik bir kusur olarak nitelendirilme ihtimali bile varsa süreci uzatıyorlar kullanıcı hatası diye, o yüzden dedim. Hiç kusurdan bahsetmeyip net bir şekilde "14 günlük yasal iade hakkımı kullanacağım, ürünü beğenmedim." yazmak da bir strateji.

14 günlük iade hakkı kalkmadı bu arada.
Zaten en başa 14 günlük iade hakkımı kullanarak iade ediyorum yazmıştım, sonradan 14 gün olayını araştırıp kalktığıyla ilgili haber okudum. Doğru bilgi için teşekkür ederim.
 
Hocam aynı laptop bende aldım 1 ay önce yaklaşık olarak bendede ıps glow var çoğunda var zaten çok kişiyle görüştüm nerdeyse görüşmediğim kişi kalmadı normal diyorlar herkes teknorya satıcısından aldım bendeki sorunlar ıps glow biraz sıcaklık o sıcaklık sorununu işlemciyi düşürerek hallettim artık 76 geçmiyor bende iade edicektim ama vazgeçtim çünkü laptopu aşırı beğendim tekrar alsam tekrar aynı sorunla karşılaşmak can sıkıcı tuşlar biraz gıcırdama yapıyor bu biraz psikolojik takıntı bendede ekranın altında var çok ufak bi ışık sızması bide ıps glow var buna rağmen iade etmek istemedim satıcıyla görüştüm hatta iade alıcaktı başka laptopta o fiyatlarda almak istemiyordum kullanıyorum şuan gayet iyi bir cihaz ıps glow sorununu çok kafana takmayacaksan gözle görülür düzeyde çok yoksa iade etme bence çoğu bilgisayarda var bu sorun
 
Bu sorun kronik Nitro'larda. Bende almistim 2yil once 5ay sonra boyle isik sizmasi oldu. Sonra ekran tamamen coktu. İade ettiler laptopu. Bende baska model laptop aldim. İade talebinde bulunsan iyi olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı