Steam Aile paylaşımında farklı bir aile üyesi CS2'den ban yerse başkalarına yansır mı?

Darwin19

Hectopat
Katılım
7 Ocak 2021
Mesajlar
1.342
Çözümler
12
Yer
Aydın
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Örneğin arkadaşım CS2 Prime'ye sahip ve ben de sahibim. Arkadaşım bir şekilde VAC ban yedi diyelim. Bu ban diğer üyelere yansıyor mu?
 
Oyunun sahibi sensen ve diğer aile üyesi senin kopyan üzerinden oyunu oynayıp yasaklama aldıysa hem onun hesabı hem de senin hesabın yasaklanıyor, diğer aile üyeleri etkilenmiyor.

1714772266665.png
 
Başkaları paylaştığım oyunlarımı oynarken hile ya da sahtekârlık yaparsa ben ceza alır mıyım?
Başkaları sizin oyunlarını oynarken hile ya da sahtekârlık yaparsa, Aile Paylaşımı haklarınız kaldırılabilir ve hesabınız VAC cezası alabilir. Ayrıca, tüm VAC korumalı oyunlar paylaşılabilir değildir. Sadece tanıdığınız ve güvendiğiniz Steam hesaplarını ve bilgisayarları yetkilendirin. Ve her zaman olduğu gibi, parolanızı kimseye vermeyin.

VAC yasaklaması alırsanız hiçbir VAC korumalı oyunu paylaşamazsınız.
 
Yanlış bilgi
Eğer VAC yer isen diğer Valve oyunlarını oynayamıyorsun. Şu an VAC sistemi bulunan ücretli bir oyun var mı onu bilemiyorum. Eğer internetten tanımadığın insanlar ile aile paylaşımı yapıyor isen kesinlikle uzak durmalısın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle evet bu yüzden de hileci bir arkadaşınız varsa arkadaşınız olsa dahi almayın. Daha geçen de burada bir arkadaş vardı Valorant'ta hileden ban yiyen arkadaşına hesabını vermiş oynasın diye çocuk gitmiş onu da banlatmış 😂 aynısı başınıza gelmesin.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı