Alıyorum o zaman inşallah sorun çıkmaz.
Hocam kendi klavyem hotswap değil onun switchler buna takılır mıTactile switchlere alıştığınız için brown switchten daha memnun kalabilirsiniz.
Lehim yapmanız gerekir.Hocam kendi klavyem hotswap değil onun switchler buna takılır mı
Üzülme çinlinin tekidir muhtemelenBenim AK680 taktığımda 1 saat çalıştı. Sorunsuz olduğunu onayladım. Sonra bağlı olmasına ve RGB'si yanmasına rağmen 3 gün boyunca yazmadı. AliExpress'e video attım. Sadece para iadesi aldılar. Arkadaşımda denedim. Onda çalıştı. Ona vereyim dedim. Kendi bilgisayarımda son kez denerken çalıştı. Şu an AK690'den yazıyorum. Çok saçma bir olaydı. Klavye neredeyse beleşe geldi. Satıcıya parası gitmediyse üzülürüm .
Anladım sagolunLehim yapmanız gerekir.
Hocam şeyde çok kararsız kaldım onceki blue switchti ben rede geçmek istiyordum ama şimdi brown çıktı ne alsam iyi olur.
Anladım sagolunLehim yapmanız gerekir.
Anlatabilecek var mıSize son şeyi sorucam ben 17 yaşındayım 18 e girmedim kendi tcmi yazsam gümrükte sorun çıkar mi
Fps oyunları icin brown iyiyse browna karar kıldımBende Cherry MX Red vardı. Brown deneyeyim dedim. Fena değil. Bu arada zor çıkıyor Switch'leri dikkat edin.
Gümrükte yaş sınırı yoktur. Kendi TC numaranızı yazabilirsiniz.Anlatabilecek var mı
FPS oyunları icin brown iyiyse browna karar kıldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.