[Alındı] X1Cyber AN-4220 PC Kulaklık

Elektrik faturası sürekli 100 lira üstü geliyordu. Biraz tasarruf yapayım dedim. Masaüstü bilgisayarımda 1999 yılından kalma Genius 4+1 ses sistemim var. Bilgisayar açılırken açıp, kapatırken de onu kapatıyorum. Herkes forumda kulaklık aldım diye dolanıyor. O an dedim, her halde iyi bir şey ben neden almıyorum? Hem biraz elektrik faturası düşer. Bu arada babam dışarı çıkıyordu.

(Ben) - Peder bey (Babam olur :açım:) madem dışarı çıkıyorsun (markete gidiyordu) bana bir kulaklık alır mısın?
Sol aparkatı çaktı (bir saniye, o başka günün hikayesi). :utanç:
(Babam) - Parayı ver alalım dedi (20 lira vardı).
Yarım saat sonra elinde siyah bir poşetle geri döndü. İçinde "Cyber" kutulu bir kulaklık var.
(Ben) - Snopy alsaydın, yok mu?
(Babam) - Snopy olan 30 lira, ben sana daha ucuzunu aldım bu 15 lira.
(Ben iç ses) - Asoşeytipres. Neyse sağlık olsun.

Neyse konumuza gelirsek; ürün resimleri aşağıda. Fiyatına göre idare eder bir ürün gibi geldi.

Malzeme kalitesi : 15 liraya alınan bir ürün için, iyi olmasa da güzel.
Ses kalitesi : Sesi fazla açarsanız bariz (bass) boğulma yaşanıyor. Ancak yine de ses kalitesi tatminkar. Kötü diyemem. 10-15 liraya satılan, kulak içi modellere göre daha iyi.

Benim izlenimlerim bu kadar. Benim işimi görüyor mu? Evet. Ses veriyor mu? Evet. Çalışıyor mu? Evet. Helva yaptım, yeter bu kadar. :sansür:

İyi sosyaller.

Not: Resimler kalitesiz çekildi kusura bakmayın. Cep telefonumun ekranı kırık. Bu yüzden eski "Philips 292" cep telefonum ile resimleri (640x480) çekiyorum.

IMG2985A.jpg


IMG2987A.jpg


IMG2990A.jpg
 
Hocam üşenmesem gidip araştırıp alacaktım. Bu yağmurda dedim kim çıkacak, hem de bu saatte. Bilgisayarcı kapalıymış. Kırtasiye açıkmış. :açım:
 
Şahsen benim aldığım headset kulaklıklar bana en fazla 2-3 ay dayandığı için kulakiçi kulaklık kullanıyorum. Her bozulmada 15-20 TL vermektense kulakiçi kulaklığa 5-10 TL veriyorum :)
 
O şekil yapmak da bir tarz. :) @Karneades

Para verip aldık, ürün bozulana kadar kullanacağız. Ürün zaten bilgisayar kulaklığı. Alacağım fiyatta olan ürünlerin ne kadar kalitede olacağını zaten biliyordum. Harici ses kartım olmamasına rağmen çıkan ses seviyesi ve kalitesini beğendim. Dediğim gibi bass sesleri fazla açmazsak boğulmuyor. Zaten gitar ağırlıklı melodiler dinliyorum ve çıkan sesi hafif kısmak bu boğulmayı gideriyor. Kullandığım kulak içi modellerden vardı 1 hafta öncesine kadar. Ama kedi yedi. :) Ev içerisinde iki tane psikopatla uğraşmak zor. Bakınız bu elimin son hali.

IMG2992A.jpg
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı