Amazon yurt dışından alınan kargo 8 gündür yolda ve hala varmadı

  • Konuyu başlatan deva
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 102
  • Görüntüleme 1B
Hocam ben de bugün konuştum ürün bana 1 haftadır Türkiye gümrüğünde deniliyor yoğunluk olmuş bayram olduğu için her müşteri hizmetlerine bağlanıp sorunca onlarda nerede olduğuna bakınca takıp başa sarıyormuş galiba. Bana konuştuğum müşteri hizmetinde ki kişi ben sizin için kargoyu takip edeceğim ve her gün mail atacağım dedi. Öyle yani galiba haftaya çarşambaya kadar çarşamba dahil getirirler gibime geliyor.

TR gümrükteyse 2-3 güne çıkıp ist yakınsa 24 saatte elinde olmalı. Bana da aynısını dediler ama inanmıyorum. Yukarıda paylaştım.
 
Olabilir ama hocam forumdan birisi de mouse sipariş vermişti o da bizimkiler gibi 19 Nisanda uçak kalkmıştı onunki geçen hafta geldi. Bence klavyelerde farklı bir durum var.

Siparişi ne zaman verdiği önemli. Benim uçağım rastgele güncellendi ayın 28'inde falan 19'unda uçak kalktı dediler.
 
Merhaba, pek uzatmayacağım, yurt dışından Amazon Prime üyeliğiyle beraber 14 Şubat 2024 tarihinde verdiğim siparişim, 8 gün önce Hollanda'dan ayrıldı fakat elime hala ulaşmadı. Elime ne zaman ulaşır?
10 nisanda huion grafik tabletini sipariş ettim dün gelmesi gerekiyordu kargoya vermedikleri gibi daha gümrükten bile geçmemiş adamlara soruyorum ne zaman gelir onlarda bilmiyor kaldım böyle
 
Hocam sizin iade hakkınız var. Bizde henüz o hak yok :D
Hayatımda ilk defa Amazon’dan sipariş verdim illâllah ettim gerçekten bir daha verirsem ne olayım ya. Hocam mecbur bekliyoruz çünkü ürün Türkiye’de yok iade alsam gene yurt dışından sipariş edicem aynı şey
 
Hayatımda ilk defa Amazon'dan sipariş verdim illâllah ettim gerçekten bir daha verirsem ne olayım ya. Hocam mecbur bekliyoruz çünkü ürün Türkiye'de yok iade alsam gene yurt dışından sipariş edeceğim aynı şey.

Hocam sizinki çaresizlik. Biz Amazon ucuz ve güvenilir diye tercih ettik. ilk kez mağdur oldum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı