Aoc 21.5" E2262Vw Monitör hakkında görüşleriniz ?

Melih Öncü

Hectopat
Katılım
10 Haziran 2014
Mesajlar
45
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Monitör hakkında görüşleriniz nedir ? Oyun oynarken ghosting olayı gerçekleşir mi ? Maksimum 400 tl'ye kadar monitör önerisinde bulunursanız sevinirim.
 
IPS monitörlerin oyunda dezavantaj yarattığını okumuştum. Ips monitörlerin her açıdan görüntüyü tam olarak verdiğini ve daha çok videolarda avantaj getirdiğini okumuştum. Yanlış mı biliyorum ?
 
Bu alınabilir. @elite2han tavsiyen güzel ama tepki süresi biraz daha fazla buna göre. Tepki süresi ne kadar az o kadar iyi. Fiyatı da iyi, sadece şu an stoklarda yok ama iletişime gçerseniz yardımcı olurlar. HDMI çıkışı da var bunun.

Aoc 21.5" E2262Vwh/Bw Geniş Ekran Led Monitör - Vatan Bilgisayar

Dogru diyorsunu ama soyle diyim bunlarin arasindaki tepki suresi farkini anlayabilmeniz icin iki monitorude yanyana koymaniz lazim yoksa anlayabileceginizi sanmiyorum. HDMI cikisi yok ve IPS LED degil.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@elite2han özelliklerine baksaydınız tepki sürelerini anlardınız. IPS olacak diye bir şart yok, sorun bile çıkarabiliyorlar ve özelliklere iyi bakın HDMI var, yanlış bilgilendirme yapmayın.
 
Farklı bir forumdaki arkadaş IPS monitör almış, hiç memnun kalmamış. İşte videosu. Soldaki Acer, sağdaki Asus IPS.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı