AOC 24G2W1G4 24 monitör kararıp geri geliyor

  • Konuyu başlatan UKQQ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 124

UKQQ

Centipat
Katılım
14 Mart 2023
Mesajlar
48
Öncelikle iyi sosyaller.

Bilgisayarı alalı 1,5 ay oldu ve birkaç kez monitörüm tamamen kararıp geri açılıyor 2 saniye sürüyor problem nerede olabilir? 1,5 ay içerisinde 3 kez karşılaştığım bu olay oyundayken 2 defa masaüstündeyken 1 defa başıma geldi. Ekran kartı ısım Max 60 dereceleri görebiliyor (4070 Super ekran kartına sahibim) yazılımlarım güncel.

Monitörüm AOC 24G2W1G4 24.
 
Farklı kablo ile deneyin, kullandığınız kablonun uçlarını değiştirin.

Önceki bilgisayarımdada bu kabloyu kullanıyorum bir problem yaşamadım hiç RX580 vardı onda HDMI ile bağlanıyorum ama bu bilgisayara sıkı mı takamadım acaba kabloyu anlamadım FPS - ısınma - görüntüde herhangi bir sorun vs, asla yok sadece 1,5 ay içinde 3 kez monitörüm kararıp geri geldi. Müzik de durma takılma veya masaüstünde herhangi bir sorun cıkmıyor.
 
Önceki bilgisayarımda da bu kabloyu kullanıyorum bir problem yaşamadım hiç RX580 vardı onda HDMI ile bağlanıyorum ama bu bilgisayara sıkı mı takamadım acaba kabloyu anlamadım FPS - ısınma - görüntüde herhangi bir sorun vs, asla yok sadece 1,5 ay içinde 3 kez monitörüm kararıp geri geldi. Müzik de durma takılma veya masaüstünde herhangi bir sorun cıkmıyor.

Kablonun uçlarını değiştirin sorun çözülür.
 
Nasıl yani anlamadım? Sertifikalı kablo falan duymuştum onlardan mı almalıyım? Eğer ki öyleyse link atarsanız hemen alayım.

Kısa vadede kasaya taktığınız uç ile monitöre bağladığınız uçları yer değiştirin ve sorununuz çözülsün. Uzun kullanım için Philips kablolara bakabilirsiniz.
 
Değiştirdim şu an teşekkür ederim tekrarlar ise eğer dediğiniz gibi Philips markasın ait bir kablo satın alacağım.

144Hz ve üstü için HDMI 2.0-2.1 alın. DP port çıkışı varsa HDMI ile uğraşmayın DP kablosu alın.

Philips kalitelidir, diğerleri de pek sıkıntı yapmaz. Uygun fiyatlı gördüğün vakit yapıştır al.
 
144Hz ve üstü için HDMI 2.0-2.1 alın. DP port çıkışı varsa HDMI ile uğraşmayın DP kablosu alın.

Philips kalitelidir, diğerleri de pek sıkıntı yapmaz. Uygun fiyatlı gördüğün vakit yapıştır al.

Aslında DP kablo da var elimde aldığımda monitörü gelmişti yanında onu da kullabilirim o zaman DP'ye alışamadım diye kullanmıyordum HDMI kablo link atsanız cok sevinirimhangisi destekler bu monitörü hangisi desteklemez ben baktım da pek anlayamadım
 
Aslında DP kablo da var elimde aldığımda monitörü gelmişti yanında onu da kullabilirim o zaman DP'ye alışamadım diye kullanmıyordum HDMI kablo link atsanız cok sevinirimhangisi destekler bu monitörü hangisi desteklemez ben baktım da pek anlayamadım.

Bütçeniz nedir?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı