ASUS G56 Almalı mıyım?

Holy Diver

Kilopat
Katılım
8 Eylül 2014
Mesajlar
144
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba arkadaşlar!

ASUS G56 İ5 NOTEBOOK - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar

Linkte belirtmiş olduğum laptopu almak istiyorum. Genellikle oyun oynayacağım, grafik programları kullanacağım ve birazda günlük. Özelliklerine göre çok uygun fiyat olarak gördüm. Eğer kullanan varsa tavsiye eder mi ? Artıları ve Eksileri nelerdir yazarsa minnettar kalırım.

Ayrıca f/p olarak oyun, günlük hayat için kullanabileceğim bir laptop önerileriniz varsa öneriniz lütfen.

Not: (Asus X550JK - Lenovo) önermesseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler, iyi günler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ilk defa gördüm bu ürünü Asus'un ROG serisi hayranı birisiyim ve o kadar para vermeyip bunu mu alsaydım acaba dedirtti bana o fiyata bu özellik ve üstüne Asus düşünme derim :)
 
Evet ama şöyle bi sorun var Asus'un sitesine baktığım da bu modeli bulamadım bunun i7 li modeli vardı.Başka sitelerde de pek rastlamadım acaba özel üretim felan mı diye düşündüm.Garanti - servis konusunda biraz tedirginim açıkçası şuan.

Buda i7 Modeli bunuda fiyatı çok makul bence.

ASUS G56 İ7 NOTEBOOK - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar

Asus servis konusunda iyi firmalardan biri. Bu ürün de stoklarda yok. 2 ürün de gayet iyi. Stokta bulabilirseniz alabilirsiniz.
 
ben bu ürünü almak istiyorum da nerden alabilecegim hakkında yardımcı olabilecek varmı ? çünkü google dan aradıgımda malesef vatan vb. sitelerde bulamadım
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı